Køb de billige titelfavoritter

Manchester City og Real Madrid spiller i de to første kampe i runden, så det er muligt at se begge holds startopstillinger. Samtidig er de to klubbers spillere billigt prissat, hvorfor man ikke kommer uden om, at fylde ens managerspillere op med de lyseblå og hvide dragter.

Det er tid til 1/8-finalerne og dermed også 7. runde i Champions Manager. Runden starter tirsdag kl. 21.00 med FCKs kamp mod Manchester City samt RB Leipzig mod Real Madrid. Det er således muligt at se startopstillinger på de to største favoritter til titlen.

Når der skal sættes hold til 7. runde af Champions Manager kan man med fordel fylde op med spillere fra Manchester City og Real Madrid, men skal man have noget x-faktor til ens angreb, kan man med fordel skele til, hvilke angribere, der har ramt topformen i 2024.

Mål i støvlerne i 2024

Når der skal vælges spillere til ens offensiv er det godt at have styr på, hvem fra favoritterne som går ind til 1/8-finalerne med mål i støvlerne. Her topper Alvaro Morata listen med 4 kampe og 4 mål sammen med  FC Portos Evanilson, Dortmunds Nicklas Füllkrug som har ligeledes scoret 4 gange og det samme har Ferran Torres og Lautaro Martinez – begge i 4 kampe.

Harry Kane deler 2. pladsen sammen med Lois Openda, da de begge i 4 Bundesligakampe har scoret 3 gange. I England har både Martinelli og Foden scoret 3 gange hver siden nytår.

Podcasten til Champions Manager

For flere anbefalinger til Champions Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 7. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 7

 

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Aleksandar Pavlovic
Bayern München
1.997.000
vs. Lazio

På et kriseramt Bayrn München hold, har Aleksandar Pavlovic været et af de få lyspunkter. Han har scoret i to Bundesliga kampe i træk, og skønt han nok starter ude, så er det næsten garanteret, at den unge centrale midtbanespiller får et indhop mod Lazio.

Den frække
Niclas Füllkrug
Borussia Dortmund
4.938.000
vs. PSV Eindhoven

Den tidligere Werder Bremen spiller var lidt tid om at komme igang i Dortmund. Nu er selvtilliden dog i top efter det er blevet til 4 Bundesligamål i 2024 for Niclas Füllkrug. Niclas Füllkrug sparker også Dortmunds straffespark og det ligner to tætte men målrige opgør der venter mod PSV.

Anførervalget
Erling Håland
Manchester City
15.193.000
vs. FC København

Skønt Haaland skal til FCK fæstningen mod nord i 7 .runde af Champions Manager, så er han alligevel det klart bedste anførervalg. City forventes at komme med fuld kraft for at jagte en sikker sejr i første opgør, der kan give tryghed og ingen bekymring for overraskelser til returkampen i Manchester.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.862.000
1. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
1.665.000
2. Kylian Mbappe
Real Madrid
10.665.000
1.508.000
3. Erling Håland
Manchester City
15.508.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *