Køb Manchester Citys forsvar

Favoritterne til at løfte Champions League trofæet den 10. juni er Manchester City, og også i denne runde af Champions League er Manchester City største favorit til at vinde i semifinalerne.


Warning: number_format() expects parameter 1 to be float, string given in /var/www/blog.holdet.dk/public_html/wp-content/plugins/holdetblog/holdetblog.php on line 471

Med Manchester City som rundens største favorit gør man klogt i at fylde ens hold op med Manchester City-spillere. Man kan tilmed se startopsstillingen som Pep Guardiola vælge at stille med i Madrid, når den bliver offentliggjort 19.45 tirsdag aften.

Den 11. runde af Champions Manager starter tirsdag den 9. maj kl. 21.00.

Køb så mange City som muligt – og gerne forsvarsspillere

Manchester City har holdt målet rent i 6 af deres 10 Champions League kampe i denne sæson og i den hjemlige liga lukker man under 1 mål ind pr. Premier League kamp og ligger på en xG imod sig på 0,83 pr. kamp. Der er således masser af værdi i Manchesters defensiv, der meget vel kan vise sig at være den bedste investering man kan gøre sig.

Ud over den gode mulighed for rent mål i hjemmekampen mod Real Madrid og i en eventuel finale mod enten Milan eller Inter, så er Manchester Citys forsvarsspillere også ganske billigt prissat, hvilket er essentielt for at få flest mulige Manchester City spillere ind på holdet.

Bedste forsvarskøb målt på xG90 er Ruben Dias, der pt. i Premier League ligger på xG90 på 0,09. John Stones og Aké ligger begge på xG90 på 0,07 mens Akanji kun ligger på 0,05.

Videooptakt til Champions Manager

Du kan se videooptakten til den kommende runde nedenfor:

Klubhusets hold til runde 11

 

Klubhusets anbefalinger

City-alternativerne 1
Lautaro Martinez
Internazionale
8.229.000
vs. AC Milan

Lautaro Martinez har det godt med AC Milan. I de seneste 3 sejre over AC Milan, har Inter angriberen scoret 4 gange. Der er således tale om en angriber som har masser af selvtillid, når modstanderne er Simon Kjær og Maignan på målet.

City-alternativerne 2
Federico Dimarco
Internazionale
4.812.000
vs. AC Milan

4 Serie A mål har Federico Dimarco lavet i denne sæson. Han ligger på xG90 0,15 hvilket gør ham til Inters klart farligste forsvarsspiller. Senest scorede DiMarco i udekampen mod Roma i weekenden, men også mod AC Milan har han tidligere scoret.

City-alternativerne 3
Alexis Saelemaekers
vs.

Alexis Saelemaekers har i de sidste 2 måneder i Serie været Milans 2. farligste spiller både målt på xG og antal mål. Også i Champions League har han fundet netmaskerne et par gange, idet han scorede 2 gange i gruppespillet.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.862.000
1. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
1.665.000
2. Kylian Mbappe
Real Madrid
10.665.000
1.508.000
3. Erling Håland
Manchester City
15.508.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
1 kommentar
  • lars6. september 2023 kl. 19:53

    hvad spille skal jeg ha på mit champions league hold skrive 11 navn på i syndt jeg skal ha på mit hold mvh lars

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *