Jabadabadooo – Målfest i München!

Når Bayern München scorer hjemme på Allianz Arena brøler Fred Flintstones: “Jabadabadoo” efterfulgt af “Banjogaloppen” ud over højtalerne. Og ofte spilles den rigtig mange gange i hver kamp.

Fjerde runde i Champions Manager starter tirsdag den 7. november kl. 18.45, med bl.a. Barcelona, der på udebane møder Shaktar Donetsk. De første runder har ikke budt på høje spillervækster eller storsejre til favoritterne, men det kan meget vel ændre sig i denne  runde af managerspillet baseret på Champions League 2023-24.

Bayern scorer igen og igen og igen

Bayern München er blandt de største favoritter til at løfte Champions League trofæet, og i de næste to kampe er de blandt rundens største favoritter, når de hjemme på Allianz Arena tager imod Galatasaray og FCK.

Mere end nogle andre topklubber jagter Bayern München altid det næste mål hjemme på Allianz Arena. Det ligger i klubbens DNA regelmæssigt at vinde store sejre – særligt på hjemmebane.

I sidste spillerunde i Bundesligaen blev det til 8-0 over Darmstadt – alle mål scoret i 2. halvleg. Bochum fik også ørene i maskinen og fik smæk 7-0 i hjemmekampen forinden og i de to andre hjemmekampe i Bundesligaen i denne sæson har man vundet 3-0 over Freiburg og 3-1 over Augsburg. Og så var der topkampen mod Leverkusen, der endte 2-2.

I Champions League spillede man også hjemme mod Manchester United, hvilket blev endnu en Bayern München kamp med masser af mål i, der endte 4-3.

Uanset kampens udfald er man derfor sikret op til flere Bayern München scoringer, når man ser på Bayerns historik. Særligt to spillere står for sydtyskernes scoringer: Harry Kane (12 kampe, 14 mål / 7 assists) og Leroy Sane (12 kampe, 8 mål / 3 assists).

Hvem der ellers skal inde fra Bayern München kan du høre mere om i podcasten, hvor både en forsvarsspiller og en midtbanemand er blandt de bedste køb til runden.

Podcasten til Champions Manager

For flere anbefalinger til Champions Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 4. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 4

 

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Wendell
FC Porto
2.557.000
vs. Royal Antwerp

Den tidligere Leverkusen forsvarer er den mest offensive spiller i FC Portos 4-backkæde. Han har scoret en enkelt gang i sæsonen og også lavet en assist i den hjemlige liga. En lille risiko ved brasilianeren er, at han to gange i Champions League er blevet udskiftet i halvlegen, mens han ellers i den hjemlige liga min. spiller 80 minutter.

Den frække
Jamal Musiala
Bayern München
7.482.000
vs. Galatasaray

3 % ejer Musiala. Den unge tysker flyver under radaren efter en Bundesligasæsonstart, som ligger langt under normalen. Kun 2 mål og 2 assists ogmindre spilletid end normalt. I CL er det dog blevet til 2 mål og 1 assists. I sidste sæson lavede Musiala dog 12 mål og 10 assists og evnerne er til det. Hans xG90 i denne sæson ligger dog også på 0,30.

Anførervalget
Erling Håland
Manchester City
14.592.000
vs. Young Boys

Normanden er som altid det bedste anførervalg til runden. Men vi så i hjemmekampen mod Røde Stjerne, at selv Erling Haaland kan have off days. Selvtilliden ser dog ud til at være tilbage hos nordmanden, hvorfor den største forhindring for Haaland succes vil være hvis Pep sparer ham – det tror vi dog i Klubhuset ikke på sker.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.862.000
1. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
1.665.000
2. Kylian Mbappe
Real Madrid
10.665.000
1.508.000
3. Erling Håland
Manchester City
15.508.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *