Månedens hold: Vardy is having a party!

Én spiller skiller sig ud med fire mål og to assist i november. Hvis du har Jaime Vardy som kaptajn, så har du været flyvende den seneste måned.


Warning: number_format() expects parameter 1 to be float, string given in /var/www/blog.holdet.dk/public_html/wp-content/plugins/holdetblog/holdetblog.php on line 471

Leicester fortsætter den fantastiske form. Fire sejrer er det blevet til i november, og det sikrer genvalg til Schmeichel, Soyuncu og Vardy på månedens hold. En fyrring af Tottenham’s træner Pochettino har gavnet Dele Alli’s manager-værdi, og med tre mål og en assist i november er han igen relevant i Premier Manager – Efterår 2019.

Mest “værdi for pengene” har du fået i Leicesters unge, tyrkiske midtforsvarer Caglar Soyuncu. Han koster kun 3.626.000, og er i gennemsnit vækstet med lidt over 80.000 hver runde. Han er et klart must-have i denne sæson, hvilket det også er gået op for 17 % af holdene.

MÅNEDENS HOLD

Premier Manager - Månedens Hold (Oktober 2019

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold

Dansker i spidsen

Kasper Schmeichel er nu i spidsen, som den målvogter i Premier Manager – Efterår 2019, der har scoret den største vækst. Med tre clean sheets og et hav af redninger har han i november overhalet Manchester City’s Ederson, der imodsætning til Schmeichel, har modtaget tre gulekort.

Leicester har tre forholdsvis nemme kampe på programmet (Watford (H), Aston Villa (U), Norwich (H)) inden de møder Manchester City på Etihad lørdag den 21. december.

Månedens spiller
Jaime Vardy
Leicester
2.935.000
vs. Brighton and Hove

Kasper Schmeichels holdkammerat scorede fire mål og lavede to assist i november måned. Han har nu lavet 10 mål i de sidste otte kampe, og han er gået fra popularitet på 3.4 % i starten af november til 11.5 % i starten af december. Vardy som kaptajn i november har været en succes.

Måendens flop
Issa Diop
West Ham
vs. Vækst: - 141.000

Fire nederlag, to gulekort og en enkelt kamp på tribunen. Det er resultatet af Issa Diop’s november. De fleste havde set det komme, og Diop er kun taget af under 1 % af holdene, men at score -49.000 mere end næstdårligste spiller i oktober, belønnes med titlen som månedens flop.


Du kan også se, hvem der kom på månedens hold i oktober.

Se Jaime Vardy’s målnæse i aktion imod Everton.
Vis

Her går du glip af fedt indhold.
Accepter marketing cookies.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *