Junkers tips: Løver og ulve dominerer

Manageroraklet Mads Junker sætter her sit hold til første runde af managerspillet, der er baseret på efterårssæsonen i Superligaen. Hvilke hold og spillere skal du satse på for at få den perfekte start? Mads Junker giver svaret nedenfor.

Mads Junker har sat sit Super Managerhold til den forestående Superligasæson, og han er ikke i tvivl. Holdet skal proppes med spillere fra FC København og FC Midtjylland. Manageroraklet deler nedenfor sine managertanker med dig, så du er helt klar til at sætte dit hold til efterårets managerspil baseret på Superligaen.

Der er spilstart på fredag d.12 juli kl.19.00.

Målmand
Matej Delac
AC Horsens
4.614.000
vs. OB

Jeg er generelt altid imod at binde penge op i dyre målmænd, særligt fra start af, da budgettet er stramt inden værdivæksten og anførerpointene ruller ind. Delac og Horsens har et udmærket startprogram, og til en billig pris er han attraktiv at få ind.

Forsvar
Victor Nelsson
FC København
3.536.000
vs. OB

Victor Nelsson er nærmest umulig at komme udenom, og bliver stensikkert en af spillets mest købte spillere såvel fra start, som igennem spillet. Formentlig den mest købte faktisk, på trods af hans meget lille målfarlighed, men selvfølgelig grundet hans prisskilt.

Forsvar
Pierre Bengtsson
FC København
3.000.000
vs. Brøndby IF

Svenskeren ligner umiddelbart førstevalget på venstre back, efter at Boilesen gik i stykker i en træningskamp. Til blot 3 millioner er han unægtelig svær at komme udenom, selvom Varela også kan dække positionen. Bengtsson spillede dog alle 90 min i sidste træningskamp inden premieren, og i Runde 2 kan man se FCK’s start-11’er, da de spiller fredag

Forsvar
Kees Luijckx
SønderjyskE
3.000.000
vs.

Den farlige hollænder kommer til at danne par med P. Banggard i midterforsvaret, og SønderjyskE har et ganske fint startprogram. Hans pris er ret favorabel med tanke på, at han scorer et par gange i hver sæson. Glen Riddersholm lader samtidig til at have fået styr på det defensive koncept frem mod den nye sæson.

Forsvar
Frederik Winther
Lyngby BK
2.000.000
vs.

“Den nye Bjelland” er han døbt, Lyngbys 18-årige forsvarskomet. Lighederne er der skam også, og den manglende erfaring opvejer han med et fint antrit i forhold til FCK-spilleren. Som budgetspiller er han rigtig interessant, og Lyngby er et hold, der kan komme fint fra start, med den gejst de tager med sig fra oprykningen.

Midtbane
Victor Fischer
FC København
7.500.000
vs.

FCK’s mest karismatiske spiller går (i min optik) en stor sæson i møde. Han skulle være i fulde omdrejninger frem mod den nye sæson, og efter at have stået i skyggen af Robert Skov det meste af sidste sæson, så er det tid til at Fischer generobrer rampelyset. Prisen er ikke for voldsom (som jeg mener Skov’s er), og FCK’s 7’er er mit mest sikre kort

MIdtbane
Gustav Wikheim eller Awer Mabil
FC Midtjylland
5.500.000
vs.

Afhængig af hvem der starter af de to offensive spillere, så står de på mit hold. FCM har 7 (!) relativt gode kampe på papiret fra start af, førend de rammer ind i BIF i runde 8, så det er umiddelbart det hold der er mest attraktivt at købe fuld kæde fra, hvis man ikke ønsker de store transferudgifter.

Ayo Simon Okosun
FC Midtjylland
2.500.000
vs. FC København

Den stærke midtbanemand har fået meget spilletid i opstarten til denne sæson, og til en yderst favorabel pris kan han være et glimrende værdikøb på den sværeste plads i spillet, nemlig midtbanen.

Angreb
Dame N’Doye
FC København
4.254.000
vs. AaB

Den 4. FCK spiller på mit hold bliver den senegalesiske skarpretter. Dog i skarp konkurrence med Wind og Skov. Heldigvis er der råd til at gribe dybt i lommerne med 2 billige FCK forsvarere, og “Damen” er klar nummer et i angrebshierakiet i FCK.

Angreb
Junior Brumado
FC Midtjylland
7.711.000
vs. OB

Den unge brasilianer har i opstarten lignet afløseren for Onuacho, der som bekendt er godt igang med Africa Nations Cup, og derfor ikke er i FCM’s start 11’er fredag aften. Det kan også blive nyindkøbte Sory Kaba, der sendes på banen fra start, men det kan vi tjekke fra kl 18:00 fredag aften. Kaba skulle nemlig angiveligt have fået bevilget ferie.

Angreb
Kamil Wilczek
Brøndby IF
7.000.000
vs. Brøndby IF

Den mest sikre målscorer i spillet, efter min mening. Polakken kommer til at spille forreste mand i Brøndbys 3-mands angreb, og må formodes også at sparke straffespark for BIF. Holdet fra Vestegnen er den største favorit i Runde 1, så det virker fornuftigt at inkludere deres farligste mand.

Tror du på Dame N´Doye, lige så meget som Mads Junker gør, kan han nu fås som Superligatopscorer til odds 6 hos Danske Spil.

Junkers “The Pirates” kommer til at bruge hele budgettet til første runde af Super Managerspillet, og her er et overblik over holdet. 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *