Foto: Stig Nygaard

Marginalerne sikrede sejr i Super Manager

Super Manager er slut for denne omgang, og det blev den 23-årige studerende Aske, der løb med det hele til sidst. Det holdt hårdt for nordjyden, som havde de yderste marginaler i spil før sejren kom i hus.

Vinderen af Super Manager – Forår 2018 Aske Mckernan har spillet med på Holdet de sidste to-tre år. Han har dog med egne ord ”aldrig været i nærheden af en samlet sejr før.” Det var derfor heller ikke med ambitioner om toppen af det samlede spil, at Aske tilmeldte sig Super Manager – Forår 2018. Ambitionen var derimod det lidt mere realistiske mål om, at slå venner og familie i et privat gruppespil.

Vinderholdet "Vi Snaaaaaakkes"

Vinderholdet “Vi Snaaaaaakkes”

En god aften på Aalborg Stadion

Indledningsvis tydede det heller ikke på en topplacering for Askes hold ”Vi snaaaaaakkes”, men en AaB-hjemmesejr over Randers FC ændrede på dette.

”Jeg havde ikke ligget i top 500 på dette tidspunkt endnu, men så havde jeg fire AaB-spillere i den runde, hvor de slog Randers med 4-0, og så kunne jeg godt se, at jeg strøg godt derop af.”

Det dygtige valg med fire AaB-spillere var ikke helt tilfældigt. Aske er AaB-fan og var på Aalborg Stadion til kampen, der fik ham med i toppen af Super Manager.

Skæve blikke fra kæresten

Herfra blev der brugt en del mere tid på at stille det rigtige hold runde for runde. Tiden blev givet godt ud, og det resulterede i, at Aske efter Superligaens Grundspil lå nummer et.

”Jeg fik lidt skæve blikke fra kæresten, når jeg brugte meget tid på at finde ud af hvem jeg skulle have med på holdet, men nu kan hun ligesom ikke rigtig sige noget til det”, griner Aske.

Det kan den unge nordjyde have ret i, for selvom han blev vippet af den samlede førsteplads et par gange, så var han aldrig uden for top 35 i slutspillet.

Et stort sats skulle der dog til før, at Aske atter kunne bringe sig i front og løbe med førstepræmien. Igen var det favorit-holdet AaB der hjalp til, og denne gang gik det udover FC København.

”Jeg kunne se, at alle de andre i toppen af spillet havde mange FCK-spillere, så jeg tænkte jeg måtte gå imod strømmen. Jeg satsede blandt andet på AaB-spillere, og de slog FCK med 1-0.”

Wilczeks afbrænder afgørende

Vinderen af Super Manager Aske McKernan ar grund til at smile. Han skal på Verdens Bedste Fodboldrejse

Vinderen af Super Manager Aske McKernan.

Denne manøvre bragte atter Aske helt til tops, og så måtte der på den sidste spilledag tre skærme i brug for, at holde øje med at resultaterne flaskede sig. Ipad, telefon og TV kørte samtidig, og de viste, at det var med yderste marginal, at Askes ”Vi snaaaaaakkes”-mandskab kunne nappe sejren.

”Jeg kunne hurtigt se, at min direkte konkurrent havde mange Brøndby-spillere. Derfor skulle jeg bruge en scoring fra AaB, og et rent bur af FC Midtjylland. Derudover havde nummer to Kamil Wilczek som anfører, hvilket jeg ikke havde, så han måtte ikke score”.

Det var derfor med hjertet i halsen, at Aske så, at Kamil Wilczeks afslutning blive reddet i det 88-minut, hvorefter, at Benedict Röcker scorede på riposten.

”Havde Wilczek scoret dér, var det ikke mig, du havde snakket med nu.”

Marginalerne gik Askes vej, og han kan nu se frem til Verdens Bedste Fodboldrejse arrangeret af Oddset.

Har du også lyst til at udfordre marginalerne, så sæt dit VM Manager hold her.

Læs også et interview med vinderen af Premier Manager Forår 2018.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *