Gik imod Klubhuset: Martial hjalp Benjamin til sejr.

Et hattrick til Anthony Martial i runde 10 sikrede Benjamin Mathiesen et afgørende forspring, og sejren kom fortjent i hus med et par KDB mål i sidste runde. Se vinderholdet og hør hvordan sejren kom i hus.

Benjamin Mathiesen hjælper til dagligt virksomheder med at modtage Corona-hjælpepakker fra Erhvervsstyrelsen. Men når managerholdet skal sættes, så er der ikke brug for nogle hjælpepakker.

Benjamin har en stor passion for fodbold – og især Premier League. For familiefaren betyder managerspil og research også en del.

Vinder af Premier Manager - Forår 2020

Benjamin Mathiesen – vinder af Premier Manager

“Jeg følger Premier League tæt, og med den tid jeg bruger på at se kampene og lave udskiftninger på Holdet.dk, så løber det nok op i ti timer om ugen” – siger Benjamin Mathiesen.

Grundig research 

Som udgangspunkt tjekkes line-ups inden runde-start, kampprogrammet analyseres og der tages en påpasselig tilgang til Manchester City-spillerne. Guardiola kan man jo aldrig helt stole på, påpeger Benjamin.

Klubhuset’s manager podcast lyttes der også til, men det er ikke altid at deres tips bliver fulgt. 

I optakts podcasten til runde 10 anbefalede Klubhuset f.eks. at vælge Bruno Fernandes som anfører. Men Benjamin’s research og mavefornemmelse gjorde at valget i stedet faldt på Anthony Martial. 

Han kvitterede med et hattrick – og da de fleste andre hold i toppen gav Bruno Fernandes anførerbindet, så trak Specialklassen, som holdet hedder, fra i toppen. 

Specialklassen

Holdet til sidste runde af Premier Manager – Forår 2020.

Runden fra helvede 

Som alle managers nok kender det, så løb Benjamin Mathiesen, som går under navnet Karsten Vest i managerspillet, også ind i en decideret møg runde. 

I runde 7 tabte Liverpools overraskende 3-0 til Watford, og det kostede dyrt. Fire spillere og en anfører fra The Reds gav et minus på 309.000. Det betød at 3. pladsen blev skiftet ud med 13. Pladsen. 

Specialklassen kom dog godt igen, og træneren valgte fire Manchester City spillere (da man kunne se start 11’eren inden kick-off) til sidste runde. 

Imens Benjamin, som i sin fritid spiller Futsal, var igang med at flytte ind i familiens nye hus, kunne han på mobilen se, at to scoringer fra Kevin de Bruyne sikre ham førstepladsen i Premier Manager – Forår 2020.

Sejren kostede en omgang bajere til fodbold-vennerne samt sushi og en flaske rosé til kæresten. Men en gevinst på 35.000 kr., en Guld-pin og en plads på Hall of Fame vejer det nok op, og herfra skal der lyde et stort tillykke til Benjamin Mathiesen.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *