Mesteren anbefaler: Vild med Vejle

Campo’s manager-ekspert Per V. Hansen forudser en svær runde med en række tætte kampe på programmet. Se hvem eksperten anbefaler til 10. Runde i Super Manager.

Hvis transfer-knappen lokker, så har den forsvarende mester især fidus til FCK’s defensiv og billige spillere fra nedrykningskampen. 

Netop slaget om sidstepladsen i Superligaen mellem SønderjyskE og Vejle er værd at holde øje med i Super Manager

Der er nemlig en masse billige spillere, som kan købes ind kun til denne runde i managerspillet – og så har vi den fordel, at vi kan se startopstillingen fra fredag kl. 18.00. En time inden rundestart. 

Hvis du vil se alle Campo’s anbefalinger, så tjek denne artikel.

Tre tips til Super Manager

Forsvar
Tobias Mølgaard
Vejle Boldklub
2.316.000
vs. SønderjyskE

Vejles Wingback Tobias Mølgaard har allerede scoret i foråret – og fået fire clean sheets. Han er koster kun 2.3 mio. og er i skrivende stund taget af 3,2 %, hvilket gør ham til et billigt sats i bundkampen mod SønderjyskE.

Midtbane
Evander
FC Midtjylland
7.904.000
vs. Brøndby IF

Hvis du endnu ikke er hoppet med på vognen, så er Evander et sats (og sine 7.9 mio.) værd. Han har spillet fremragende de sidste par kampe, hvor det er blevet til et mål og en assist. Modstanderen Brøndby er inde i en mindre formkrise.

Angriber
Arbnor Mucolli
Vejle Boldklub
3.946.000
vs. SønderjyskE

I angrebet kigger Per V. Hansen endnu engang imod de billige Vejle spillere, og her har han fundet frem til Mucolli, som har kviteret med tre mål og en assist i foråret og er at finde på under 2 % af holdene.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1. Tobias Mølgaard
AGF
2.500.000
0 %
2. Frederik Tingager
AGF
3.500.000
0 %
3. Tobias Anker
AGF
2.500.000
Sæt hold

Last minute tips

Hvis du vil have de sidste tips til SønderjyskE – Vejle, så kan det varmt anbefales at du downloader Campo’s app via App Store eller Google Play

Her kan du tilmelde dig Holdet.dk-notifikationen. Så vil du få en notifikation omkring 45 min. inden rundestart, hvor Per V. Hansen kommer med de seneste anbefalinger til Super Manager – Forår 2022.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *