Motor Manager 2024: Hello England!

Hello England! Lokationen siger Storbritannien, og her fortsætter jagten på succes for feltet i Motor Manager 2024 runde 12.
Holdet.dk’s ekspert, Lars Kroot, er klar med sine betragtninger frem mod runden.


Warning: number_format() expects parameter 1 to be float, string given in /var/www/blog.holdet.dk/public_html/wp-content/plugins/holdetblog/holdetblog.php on line 471

Tid til ikoniske Silverstone og slutningen på triple headeren

Så er vi endelig tilbage ved det legendariske løb i England, og til det mange af os elsker, Silverstone. Banen der gang på gang formår at give os drama, spænding og til tider uforudsigelig resultater.

Hvad kan vi forvente i denne weekend? Kan Ferrari genfinde formen? Hvad momentum giver Russell’s sejr til hjemmebanen? Og hvad foregår der mellem Norris og Verstappen? Lad os tage et kig på det frem mod Motor Manager 2024 runde 12…

Drama i Østrig

Man kan ikke starte optakten uden lige at tage et kig tilbage på sidste runde i Østrig, hvor der var godt gammeldags drama mellem to – ellers – rigtig gode venner. 

Stewards endte med at give Verstappen 10 sekunders straf for uheldet mellem de to, men der var meget uenighed da de efterfølgende gav interviews til de forskellige medier. Kommer det til at have indflydelse på, hvordan de fremover kører mod hinanden? Vi har før hørt folk som Hamilton være ude at sige, at man altid skal give Max lidt ekstra plads, når man kæmper for placeringer mod Verstappen. 

Personligt køber jeg ikke det store show mellem dem. Jeg forstår godt frustrationerne hos Norris, der er ved at få endnu én af få sejre, når man er så tæt på, og så bliver taget ud på lidt unødvendig vis, men jeg tænker, at når de lander i Silverstone, så er der ikke meget ondt blod mellem dem mere.

Ferrari og Mercedes?

Det er ikke nogen hemmelighed, at McLaren er det hurtigste hold lige nu, men hvad med de andre tophold? Ferrari har haft to dårlige weekender i træk nu, og Mercedes har efterhånden spist sig ind på det forspring de andre hold havde. Sådan som jeg ser det, så tror jeg, man kan lave et argument for, at Ferrari er det 4. hurtigste hold, dog kun lige bagved Mercedes. 

3 tips til runden

Must have
McLaren MCL38
vs.

Det er på tide, at vi får en konstruktør ind i billedet, og denne gang synes jeg klart, at McLaren burde være en must have på alle holdene, der ikke allerede har set det. Jeg tænker, at fra nu og resten af sæsonen ud kommer vi kun til at se top-5-placeringer fra begge kørere, når der ikke er mekaniske problemer eller lignende.

Kaptajnen
Lando Norris
McLaren
10.725.000
vs.

Igen bliver vi snydt lige for næsen af en Norris sejr. Det er en ond skæbne for dem, som havde troen og prøvede at skille sig ud fra dem med Verstappen. Men jeg er sikker på, at han nok skal kæmpe om en sejr på hjemmebanen.

Den frække
George Russell
Mercedes
9.870.000
vs.

Selvom det var en mere end heldig sejr, så kan man ikke tage fra ham, at han ligger i en position til at tage en sejr, når den kommer til ham. Han bliver ved med med at out-performe Hamilton i både løb og kvalifikation, så han er et glimrende valg.

Top 3: køb
Handel lukker om:
83
1. Mercedes W15 E
Mercedes
10.224.000
64
2. Lewis Hamilton
Mercedes
11.453.000
58
3. George Russell
Mercedes
9.950.000
-92
1. Charles Leclerc
Ferrari
10.686.000
-79
2. Ferrari SF-24
Ferrari
9.997.000
-36
3. Yuki Tsunoda
RB F1 Team
4.820.000
Skift ud
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *