Motor Manager: 3 tips til Marina Bay Grand Prix

Formel 1 feltet, med Verstappen forrest, kører ud på Marina Bay i Singapore i 15. runde – og her får du tre kørertips til at give dine venner baghjul.

Kort om sidste løb

Igen fik vi et løb, der ikke skuffede – rent løbs mæssigt – men en lidt øv runde for os managerspillere. Red Bull var tilbage på podiet på de to øverste trin, Ferrari klarede sig endeligt godt, og der var som sådan ikke så meget x-factor at hente i nogen denne runde. 

Dog kan man trøste sig, hvis man havde fuldt McLaren på sit hold, da Piastri faktisk lavede flere points total ved at blive påkørt, da han hentede 150 000 ekstra i total, for at lave hurtigste omgangstid. 

Hvordan laver man difference nu?

Der er nogle spændende runder i sigte. For at ligge i toppen af Motor Manager, skal man næsten have været inde på Aston Martin i de første ni runder, og have skiftet fuldt ind på McLaren efterfølgende for at være med i den helt skarpe ende. 

Det gør det meget svært for alle der allerede er all in på McLaren at skifte væk, men det er så også umuligt at hente dem, ved at lave skiftet nu. Mit bedste bud ville være at få Perez ind, sammen med Verstappen nu, og så prøve at skabe variation på den måde, ved at have Perez kaptajn, i en runde hvor man tror at Verstappen måske får en DNF.

Tre tips til runde 15

Kaptajnen
Max Verstappen
Red Bull Racing
18.322.000
vs.

Han har nu slået en ny rekord for flest sejr i træk, og Verstappen er stadigvæk kun 25 år gammel. Jeg kan personligt ikke se hvad der skulle stoppe ham fra at vinde resten af løbende denne sæson, udover en DNF, som er der hvor der skal/kan satses.

Must have
Fernando Alonso
Aston Martin
8.185.000
vs.

Veteranen Fernando Alonso er bare et must have, det er næsten ligegyldigt om bilen kun har tre hjul eller lignende. Han får stadig det allerbedste ud af bilen, og han får altid godt med points hver runde. Aston Martin er generelt bare gode til prisen.

Differential
Sergio Perez
Red Bull Racing
12.508.000
vs.

Nu har Perez endelig fået et godt resultat igen i Red Bull bilen, og det kunne måske give mexikaneren sin selvtillid tilbage. Man kunne endda være så fræk at have ham som kaptajn til et streetrace, som det der venter i Marina Bay. Perez er stærk i de snævre gader.

Top 3: køb
Handel lukker om:
101
1. Mercedes W15 E
Mercedes
10.224.000
72
2. Lewis Hamilton
Mercedes
11.453.000
71
3. George Russell
Mercedes
9.950.000
-105
1. Charles Leclerc
Ferrari
10.686.000
-97
2. Ferrari SF-24
Ferrari
9.997.000
-41
3. Yuki Tsunoda
RB F1 Team
4.820.000
Skift ud
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *