Motor Manager: Optakt til det Saudi Arabiske Grand Prix

Så er Formel 1 sæsonen i gang igen, og det ligner en gentagelse af sidste år.. eller gør det? Lad os se på, hvad vi lærte af runde 1 – og hvem der skal køres med i runde 2.

Hvis man bare ser på resultatet, så har man måske ret i, at intet har ændret sig siden sidste løb i Abu Dhabi, men stadig er der alligevel nogen spændende ting at se på. 

Kampen om podiet

Det er selvfølgelig rigtigt at Red Bull ser stærkest ud, med en suveræn 1-2 i løbet, men kampen mellem Mercedes, McLaren og Ferrari er noget vi skal se nærmere på. 

Inden weekenden, havde jeg en umiddelbare rangering af holdene der så sådan her ud:

  1. Ferrari
  2. McLaren
  3. Mercedes

Men faktisk ser det ud til at Mercedes er tættere på Ferrari end jeg lige havde troet. Russell havde en rigtig fin qualifying, og havde det ikke været for ‘overheating’ på deres motor, så tror jeg, at Russell havde haft en god chance for at komme på podiet. 

Leclerc havde også bremse problemer i bilen hele løbet, så selvom det var en rigtig flot performance af Sainz, så var det ikke bare fordi han var hurtigere gennem weekenden, som også kunne ses på qualifying. 

Midfield

Der er også en spændende kamp længere tilbage i feltet, for at finde det hold med mest ‘value for money’ i Motor Manager. Som mange af os allerede har spottet, så har RB lavet en fin bil. Dog skal vi lige have et kig på HAAS. En forrygende qualifying fra Hülkenberg, og i løbet kunne Magnussen alligevel holde begge RB biler bag sig i næsten 10 omgange, hvor begge af dem havde DRS. 

3 tips til runden

Kaptajnen
Max Verstappen
Red Bull Racing
15.350.000
vs.

Ja ikke meget har ændret sig siden sidste sæson med Max Verstappen, jeg tror personligt ikke at nogen kommer til at true ham for mesterskabet igen i år, medmindre at Ferrari hurtigt kommer med en masse opgraderinger. Han koster godt nok 15 millioner, men man bliver nødt til at lægge pengene hvis man vil have en chance for at være med i toppen.

Differential
George Russell
Mercedes
8.180.000
vs.

Det virker til at Mercedes faktisk har en bil der kan køre med oppe i den sjove ende af feltet. Med en del års erfaring i Formel 1 nu, plus at Hamilton alligevel skal til Ferrari næste år, så tænker jeg at Mercedes kommer til at prioritere Russell mere end Hamilton denne sæson, hvis han viser at han har farten. Pt. med en pop-% på under 15%.

Den billige
Yuki Tsunoda
RB F1 Team
4.023.000
vs.

Selvom det ikke var en forrygende runde for RB, så var han 0.007 fra en Q3 allerede runde 1, og han var hurtigere end Daniel Ricciardo hele weekenden, også selvom RB bad dem om at bytte plads lige inden slut. Han er stadig et rigtig fint valg til prisen på kun 4 millioner.

Top 3: køb
Handel lukker om:
95
1. Mercedes W15 E
Mercedes
10.224.000
68
2. Lewis Hamilton
Mercedes
11.453.000
65
3. George Russell
Mercedes
9.950.000
-98
1. Charles Leclerc
Ferrari
10.686.000
-92
2. Ferrari SF-24
Ferrari
9.997.000
-39
3. Yuki Tsunoda
RB F1 Team
4.820.000
Skift ud
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *