Motor Manager runde 11: Østrig venter forude

Weekend, Formel 1, Østrig og Motor Manager lyder som sød musik i vores ører – og det samme gør det hos ekspert Lars Kroot, der ser frem mod den kommende runde 11.

Østrigs uge!

Sikke en festlig uge for Østrig, det må være lige nu. Først kan de fejre, at de toppede gruppen i fodbold-EM med både Holland og Frankrig, og nu har de også æren af at afholde formel 1 i weekenden. Så de Østrigske sportsfans har nok at se til denne uge. Kommer der revance i hjemlandet, når den hollandske mester af Østrig tager til banen, eller får vi en fransk overraskelse? Lad os se på det…

Performance rangliste

I en helt almindelig weekend, uden så mange uforudseelige ting, synes jeg, vi kan se et klart billede af, hvordan de forskellige konstruktører står i forhold til performance…

Personligt mener jeg, at det eneste, der holder Red Bull i toppen, er Verstappens absurd gode performances hver weekend, der gør, at de stadig kan følge med i toppen. 

McLaren er klart det bedste hold i feltet, og jeg tænker umiddelbart ikke, at Piastri kører over linjen 3 gange i Q3 her i Østrig, så der er store forventninger til McLaren denne weekend.

Jeg ser Red Bull og Ferrari som værende lidt i samme båd, og Mercedes er lige efter dem, så det er bare, hvem der kan ramme dagen og den rigtige strategi.

**Husk også at det er en sprint, så transfervinduet allerede lukker fredag**

 

3 tips til runden

Must have
McLaren MCL38
McLaren
9.126.000
vs.

Det er på tide, at vi får en konstruktør ind i billedet, og denne gang synes jeg klart, at McLaren burde være en must have på alle holdene, der ikke allerede har set det. Jeg tænker, at fra nu og resten af sæsonen ud, kommer vi kun til at se top-5-placeringer fra begge kørere, når der ikke er mekaniske problemer eller lignende.

Kaptajnen
Lando Norris
McLaren
10.660.000
vs.

Igen ser vi en weekend, hvor Norris virkelig er stærk, smider den på pole over Verstappen, men kunne ikke holde føringen ind i sving 1. Dog ser vi også, at når han skal hente ind på Verstappen, så kan han sagtens det. Så var det ikke for den dårlige start, ser det lovende ud.

Den billige
Yuki Tsunoda
RB F1 Team
4.703.000
vs.

Det virkede til en kollektiv dårlig weekend for VCARB i Spanien, og vi må håbe, at det var et engangsevent – for der er rigtig meget værdi at hente hos Tsunoda. Jeg ville holde ham i hvert fald én runde mere, og så tage stilling til ham, hvis det stadig er dårligt i Østrig.

Top 3: køb
Handel lukker om:
83
1. Mercedes W15 E
Mercedes
10.224.000
64
2. Lewis Hamilton
Mercedes
11.453.000
58
3. George Russell
Mercedes
9.950.000
-92
1. Charles Leclerc
Ferrari
10.686.000
-79
2. Ferrari SF-24
Ferrari
9.997.000
-36
3. Yuki Tsunoda
RB F1 Team
4.820.000
Skift ud
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *