Motor Manager runde 11: Optakt til løbet i Ungarn

11. runde af Motor Manager venter forude – denne gang er vi igen i Europa, nemlig i Ungarn. Eksperten, Lars Kroot, guider dig til runden.

Kort om sidste løb

Sikke en spændende runde! Endelig kom der lidt mere variation i feltet. McLaren overraskede de fleste med en fantastisk 2-3 i kvalifikationen. De fleste havde måske regnet med, at de ville falde bagud i løbet, men det modsatte skete næsten. Norris og Piastri havde begge en kanon start, og Norris fik også Max på starten. Dog kunne han ikke holde Verstappen bag sig. De kunne følge ham længe, og det ser meget lovende ud for McLaren. 

Mercedes

Ja, det var ikke noget at råbe hurra for. Lige når man troede, at Mercedes kunne have chancen for at vinde, så kom McLaren stormende. Har man haft Hamilton og Mercedes har det ikke været en forfærdelig runde, men nu er det også tid til at få dem ud af holdet. 

McLaren vs Aston Martin

Det er nu, at Motor Manager 2023 bliver rigtig sjovt i toppen af præmiepuljen. Har man ligget i toppen hele tiden, så har man haft Aston Martin, fordi de var billige i starten, og vi kunne se fra pre-season testing, at de virkelig havde en god bil til billige penge. Nu har vi så en bil i McLaren, der i seneste løb har to biler i top-4 for samme sum penge. Man kan nu prøve at skille sig ud på den ene eller anden måde. Tror man, at det var en “one-off” event for McLaren, at de var så gode, så kan man jo holde på Aston Martin og håbe at få overhalet alle, der har skiftet til McLaren. Eller man kan tage satset og skifte til McLaren selv. Man skal dog bare huske, at hvis man allerede er lav på udskiftninger, og McLaren pludselig flopper, så er der lang vej til et nyt hold.

Kaptajnen
Max Verstappen
Red Bull Racing
17.112.000
vs.

Max Verstappen er på en mission, og der er ikke nogen ende på det, han har gang i lige nu. Vi kunne godt se en Verstappen, der vinder alle løb fra nu til slutningen af sæsonen. Realistisk set er det eneste der stopper ham en mekanisk DNF, eller at han bliver påkørt. Han er i sin helt egen liga.

Must have
Fernando Alonso
Aston Martin
7.510.000
vs.

Alonso leverer bare stadig hver eneste weekend, og folk har efterhånden godt set, at den snu knægt langt fra er færdig i sporten. I hvert fald bare set på performance. Han er også godt prissat efterhånden, men det er stadig alt for billigst for sådan en som ham. Han skal ind på holdet.

Den frække
Lando Norris
McLaren
7.442.000
vs.

Sikke nogle løb fra den unge englænder! To weekender i streg nu, hvor han bare performer på sådan et højt niveau. Jeg tror bestemt, det er en, som ser en høj trend de næste par runder, og med opgraderingerne på bilen, så tror jeg, han bliver ved at præstere.

Differential
Oscar Piastri
McLaren
6.162.000
vs.

Piastri har nu også fået opgraderingerne på bilen, og det viste han sidste weekend med en super flot P4. For meget billige penge kan man få en rigtig god kører, der har måske den 3. bedste bil i feltet lige nu. Det er svært at sige nej til.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *