Sidste runde: Motor Manager runde 22 løber af stablen

Allersidste løb i Motor manager 2023 står for skud, og dermed er vi klar til Motor manager runde 22. Vores faste ekspert Lars Kroot er klar med småændringer og inspiration før slaget i Abu Dhabi.

Kort om sidste løb

Laaaas Vegas! Så blev det alligevel til en spændende omgang racerløb, selvom weekenden startede rigtigt dårligt ud for selve organisationen, med kun 4 minutters løbstid i FP1 og en forsinket FP2. Heldigvis blev det dog meget spændende med McLaren ude af Q1, begge Williams i Q3, og som vi er forvandt efterhånden, så kom Perez ikke med i Q3. 

Hvad kan vi forvente i Abu Dhabi?

Der er lige nu en meget, meget tæt kamp mellem Ferrari og Mercedes i konstruktørmesterskabet lige nu for P2 samt en lige så tæt kamp mellem Norris, Alonso og Sainz for P4. Der er også en lille kamp mellem McLaren og Aston Martin, men den er lidt mere sikker, hvis man kigger på den performance de to forskellige biler har haft fornyligt. Vi kommer til at se en hård kamp mellem Ferrari og Mercedes, og vi kan måske se lidt beskidte taktikker brugt i kampen om at sikre sig P2, hvor der er mange millioner i spil.

3 tips til runde 22

Kaptajnen
Max Verstappen
Red Bull Racing
20.340.000
vs.

Han slog rekorden for flest sejre i træk, og mon ikke, han er ved at slå den rekord igen, som han selv satte i år, da han allerede er på 6 sejre i træk nu. Han er også ved at være den første nogensinde til at føre 1000 omgange i en enkelt sæson, selvfølgelig hjulpet af, at der er flere løb nu. 

Must have
Lando Norris
McLaren
9.499.000
vs.

Han er i en meget tæt kamp for P4 i mesterskabet, og jeg tror ikke, man skal se alt for meget ind i, at han udgik sidste løb. En kombination af kolde dæk og et bump i vejen var oversagen til hans styrt.

Den billige
Yuki Tsunoda
AlphaTauri
5.150.000
vs.

Han har altid været god i Abu Dhabi, og til en rigtig billig pris og med en fin bil, så er det det perfekte valg til sidste runde.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *