Napoli har billige kvalitetsspillere

Napoli, Sporting og Tottenham er tre af de hidtil uberørte klubber, som man bør vælge spillere fra til runde 4. En forholdsvis stor favoritværdighed kombineret med gode og billige x-faktor valg, gør de 3 klubbers spillere yderst attraktive.

Champions Managers 3. runde bød på flere storsejre og ganske som forventet blev det en jagt på 6-0 sejren – eller ihvertfald storsejren til favoritten. I 4. runde af Champions Manager gentages seneste Champions League runde, men hjemme- og udebaneholdet byttes om. Det er derfor som udgangspunkt stadig de samme hold der er interessante. Der er dog også “nye” hold som bliver relevante til runde 4.

I denne uges podcast består Klubhuset som altid af vært Andreas Vidførle samt medvært Nikolai Linares.

De “nye” hold: Napoli og Tottenham

Napoli har været en af denne sæsons helt store oplevelser i Champions League. Det er blevet til sejr hjemme mod Liverpool i 1. runde på 4-1. Efterfølgende vandt man 3-0 ude mod Rangers og 6-1 ude mod Ajax. Napoli har nu to hjemmekampe mod henholdsvis Ajax og Rangers, og Napoli er typisk et udpræget hjemmebanehold – særligt i europæiske kampe. På popularitetslisterne ligger den dygtige angriber Giacomo Raspadori (4.063.000) højt. Det er dog værd at tage med i vurderingen af Raspadori, at han formentlig kun starter inde i den første kamp mod Ajax. Napolis største profil Osimhen forventes nemlig tilbage til kampen mod Rangers.

Tottenham er også et af de mulige hold, der kan vælges spillere fra, hvis der ikke er så mange penge i budgettet. Tottenham har to vigtige hjemmekampe foran sig mod Frankfurt og Sporting. Det er to kampe, der skal vindes inden sidste gruppekamp ude mod Marseille. Harry Kane er en af de spillere, der generelt er fløjet under radaren med et ejerskab på 4,5%. Faktisk har Harry Kane (8.030.000) fået en meget fin sæsonstart, hvor det er blevet til 8 Premier League scoringer, hvilket kun overgås af Erling Håland.

Podcasten til Champions Manager

For flere anbefalinger til Champions Manager,  så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 4. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 4

 

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Franco Israel
Sporting CP
3.471.000
vs. Marseille

Skal der skiftes på målmandsposten, så er Franco Israel et godt bud. Sportings førstemålmand Adan er ude med karantæne i runde 4, og Sporting er favoritter hjemme mod Marseille. På hjemmebane holder Sporting i 50% af sine kampe nullet i denne sæson.

Den frække
Khvicha Kvaratskhelia
Napoli
4.500.000
vs. Ajax Amsterdam

Napolis fantastiske georgier både scorede og assisterede i Amsterdam. Khvicha Kvaratskhelia skal nu imponere på hjemmebane og med 5 mål i Serie A, er han Napolis topscorer. Skønt modstanderen er Ajax er valget ikke så frækt som populariteten på 6,8 procent antyder – for han er et virkelig solidt køb til de kommende to runder.

Anførervalget
Julian Alvarez
Manchester City
3.821.000
vs. FC København

Det er den startende City-angriber, der bør få anførerbindet. Er det Håland er beslutningen let nok, mens Julian Alvarez vil også være sulten efter at bevise, at han kan være en god afløser for Håland på 9’er positionen. Alvarez xG90 ligger på 0,54 men det har ofte været mens Håland samtidig har været på banen. Uden Håland må den blive højere.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.862.000
1. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
1.665.000
2. Kylian Mbappe
Real Madrid
10.665.000
1.508.000
3. Erling Håland
Manchester City
15.508.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *