Ny manager-podcast: SATS PÅ 

Bold.dk præsenterer en ny podcast med fokus på managerspil – og mere specifikt Super Manager. Lyt med og få dine manager-tips fra Lasse Fosgaard og Nicolai Bisgaard hver torsdag.

Bag mikrofonerne på Bold.dk’s nye manager-podcast SATS PÅ, som stiller skarpt på managerspil til Superligaen, sidder den tidligere Lyngby-profil Lasse Fosgaard og civilingeniør Nicolai Bisgaard. Det bliver en duel mellem hjertet og hjernen.

Podcasten udkommer hver torsdag og de to værter vil være din assistenttræner i gennem hele Super Manager – Efterår 2022.

To strategier

Med flere sæsoner i Superligaen kommer Lasse Fosgaard med værdifuld erfaring fra banen og gode kilder i klubberne. Den indsigt bringer han videre når han som nyudklækket podcast-vært guider lytterne gennem 17 runder i efteråret.

“Jeg glæder mig virkelig meget til at tage lytterne med i de op- og nedture en ‘holdet’-sæson byder på. Jeg har spillet diverse spil på holdet.dk, så længe jeg kan huske og næsten altid uden den mindste snert af succes. Det bliver mega fedt at høre Nicolais mere analytiske perspektiv, der står i stærk kontrast til min følelsesladede spillestil”, fortæller Lasse Fosgaard.

Medvært Nicolai Bisgaard tager en data orienteret tilgang til managerspil. Til dagligt arbejder han som civilingeniør og i modsætning til Lasse Fosgaard, så foretrækker han at jonglere med tal fremfor bold.

Med erfaring fra betting-verden har Nicolai Bisgaard udviklet en model, som hjælper ham med at tage de rigtige managerbeslutninger – og han vil gøre sit bedste for at hjælpe managers til tops i deres Miniliga.

“Det er en kæmpe fornøjelse at få lov til at være med på en ugentligt podcast der nørder med min helt store hobby – Managerspil. Jeg glæder mig til at dykke ned i Superligaen og forhåbentlig bidrage til at folk får det meste ud af deres managerhold -. Fortæller Nicolai Bisgaard, som sluttede som nr. 106 i præmiepuljen i Super Manager – Forår 2022.

Du kan læse mere om SATS PÅ hos Bold.dk.

Torsdags-tips

Den første episode af SATS PÅ lander i dit podcast feed torsdag den 7. Juli – og fremover vil du, ved at abonere på podcasten, hver torsdag få nye tips til Super Manager.

“Jeg håber folk vil tage godt imod podcasten og at vores passion for spillet skinner igennem. Og selvfølgelig at varians er på vores side.” – fortæller Nicolai Bisgaard.

Lasse Forsgaard supplerer: “Det bliver en sjov, skarp og lærerig podcast, som kan være med til at spice Superligasæsonen endnu mere op”.

Opret dit managerhold her og dyst mod Lasse Fosgaard og Nicolai Bisgaard.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *