Optakt: 6. etape af Tour de France 2021

6. etape af Tour de France til byen Chateauroux bør ende i en massespurt. Kan Cavendish tage sin 32. etapesejr i det franske etapeløb?


Warning: number_format() expects parameter 1 to be float, string given in /var/www/blog.holdet.dk/public_html/wp-content/plugins/holdetblog/holdetblog.php on line 471

Efter en solid enkeltstart er det atter tid til en sprinteretape. Den flade 6. etape bør ende med at sprinterne dyster om sejren.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
5.195.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
16.695.000
4.725.000
2. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.225.000
4.512.000
3. Wout van Aert
Team Visma | Lease a Bike
15.512.000
Holdet.dk

Det er småfascinerende at kigge på sprinterfeltet, for jeg vil argumentere for, at der ikke er én topsprinter over alle andre. Der er grundlag for at mange forskellige sprintere kan vinde.

Husk at skifte ud på dit managerhold til Touren.

Ryttertips til 6. etape

Brent van Moer var ganske vist tæt på at snyde sprinterne på 4. etape, men etapen bør med al sandsynlighed ende i en massespurt.

Favoritten
Mark Cavendish
Deceuninck-Quick Step
vs.

Sprintere, der har momentum, bliver hurtigere end normalt. Og hvis sprinteren så hedder Mark Cavendish, kan det vise sig at blive endnu mere udtalt. Cavendish er nemlig en sprinter, der især leverer varen, når han er i mentalt overskud, og anført af feltets bedste leadout-rytter kan han hurtigt fordoble sin sejrstotal i årets løb.

Outsideren
Nacer Bouhanni
Arkea-Samsic
vs.

Nacer Bouhanni har hidtil været den mest stabile sprinter i feltet med en tredje- og en andenplads. Jeg tvivler på, at han kan blive ved med at levere den stabilitet, men han har en solid fart, og han har løftet sit niveau hos Arkea-holdet. En ny top3-placering er mulig, men sejren bliver nok svær.

Jokeren
Jasper de Buys
Lotto-Soudal
vs.

Hos Lotto-Soudal kan Jasper de Buyst få chancen efter Ewan udgik af løbet. Det er ikke sikkert, han kører spurten, men hvis han gør, så er han et kup til prisen – der er ikke rigtigt andre sprintere under 4 millioner.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Tour de France-managerspillet her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *