Optakt til runde 4: Konnichiwa, Tsunoda!

Verstappen kostede dyrt i runde 3, men skal en DNF have konsekvenser for dit sats i det japanske Grand Prix? Læs tre tips til runde 4, som starter lørdag morgen kl. 8.00.

En af de helt store personlige favorit Grand Prix’er er blevet skubbet langt frem på kalenderen, så den allerede er i april. Gør det noget på forventninger? Ikke specielt, men lad os snakke om det og se på, hvem man skal vælge i Motor Manager 2024.

Runde 3 blev en trist omgang for folk med Verstappen som kaptajn, der måtte se ham udgå for første gang siden Australien 2022. Til gengæld er der meget at juble for hos de håbefulde Ferrari fans rundt omkring, da Sainz kunne afslutte en flot runde for holdet i rødt, selvom han missede sidste løb.

Hvem er hurtigste hos Ferrari?

Efter sådan en flot præsentation af Sainz kunne man hurtigt komme til konklusionen, at Carlos Sainz er den hurtigste af de to Ferrari kørere, og jeg er tilbøjelig til at give dem ret. Sainz kører for sit liv, set på den måde, at han ikke har et sæde til næste år. Så han skal vise hele feltet, at han stadig er en topkører, og jeg ser ingen teamorders lige nu for Ferrari. I hvert fald ikke så tidligt i sæsonen. 

Kampen i RB

Der er også en kamp i RB lige nu, da begge kørere sådan set også kæmper for et sæde i Red Bull. Tsunoda lige nu er klart den bedste af de to, og jeg ser det ikke ændre sig lige foreløbigt. Har man Daniel Ricciardo, så synes jeg man gør klogt i at skifte ham, så man kan bruge pengene et andet sted.

3 tips til runden

Kaptajnen
Max Verstappen
Red Bull Racing
15.730.000
vs.

Selv med en DNF i runde 3, så skal man ikke se bort fra at han stadig er den klart største favorit til hvert eneste løb. Han har 3 ud af 3 pole positions indtil videre, og havde det ikke været fordi at hans bremser havde brændt af, ville han næsten med sikkerhed også have vundet sidste løb.

Differential
Yuki Tsunoda
RB F1 Team
4.193.000
vs.

Der er gode forudsætninger for japaneren til løbet i weekenden. To weekender i træk har han fået bilen i Q3, noget hans holdkammerat ikke har formået endnu. Nogen tror på en “home race curse”, og det er rigtigt, at han aldrig har scoret points på Suzuka-banen i sin tid i Formel 1, men jeg tror dette er weekenden han kan gøre det.

Den billige
Nico Hulkenberg
Haas
3.747.000
vs.

Tre rigtig flotte runder i træk nu for tyskeren, hvor to af dem har resulteret i over 100 000 i vækst – og det er ikke fordi alle foran dem er udgået af løbet. Stadig en af de laveste pop% i spillet, plus prisen, så er det bestemt ikke et dumt valg. HAAS virker også til at have fået styr på deres bil nu, som på papiret ser 6. bedst ud.

Top 3: køb
Handel lukker om:
101
1. Mercedes W15 E
Mercedes
10.224.000
72
2. Lewis Hamilton
Mercedes
11.453.000
71
3. George Russell
Mercedes
9.950.000
-105
1. Charles Leclerc
Ferrari
10.686.000
-97
2. Ferrari SF-24
Ferrari
9.997.000
-41
3. Yuki Tsunoda
RB F1 Team
4.820.000
Skift ud
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *