Tour-optakt til 7. etape

Tour de France-arrangørerne har hygget sig med at lave en vildt varieret rute, der skiftevis synes at indeholde bjerge og spurter. Denne gang venter der en massespurt i Lavaur.

6. etapes bjergrige afslutning blev ingenlunde udnyttet af Tour-favoritterne. I stedet hentede Alexey Lutsenko en flot triumf foran optaktens outsiderbud, Jesus Herrada.

På syvende etape er det dog tid til at sprinterne igen-igen kan kæmpe om sejr og vitale point til pointtrøjen. Der køres i et åbent landskab, men i skrivende stund ventes vinden ikke at være specielt stærk, hvorfor sidevindstruslen må anses for at være minimal. (Opdateret torsdag aften: Vinden meldes lige nu at være ganske stærk, så der kan opstå sidevindskørsel på etapen. Ændrer ikke alverden i denne optakt).

Top 3: total vækst
Spillet er slut
5.195.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
16.695.000
4.725.000
2. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.225.000
4.512.000
3. Wout van Aert
Team Visma | Lease a Bike
15.512.000
Holdet.dk

Så der er lagt op til en ny massespurt med alle de store favoritter. Vi må nok erkende, at sprinterfeltets niveau ikke er det højeste i dette års udgave af løbet, men det er ikke kun skidt: det åbner op for mere jævnbyrdige massespurter, hvor der kan ske overraskelser.

Tips til 7. etape af Tour de France 2020

Hverken bakken undervejs på etapen eller vinden bør blive et problem, og derfor ser min favoritvurdering således ud:

Favoritten
Sam Bennett
Deceuninck-Quick Step
11.327.000
vs.

Sam Bennett var den nok hurtigste mand forleden, men QuickStep-holdet savner afgjort en stærk mand, der kan levere Mørkøv i god position. Hvis de kan få styr på placeringen af Bennett, så er det svært at se mange andre sprintere end Ewan (der holdmæssigt har større udfordringer), der kan matche Bennetts fart.

Outsideren
Cees Bol
Sunweb
5.577.000
vs.

De fleste, der følger med i Tour de France, ved at Cees Bol er mere værd end sin værdi. Sunweb-holdet har fået styr på toget og leverede ham flot forleden, hvor kun en stærk Wout van Aert sneg sig forbi i spurten. Får han samme leadout, skal de øvrige sprintere stå tidligt op for at slå Bol.

Jokeren
Hugo Houle
Astana
3.452.000
vs.

OK, sandheden er at Hugo Houle ikke er nogen hurtig sprinter, men i de tre spurter, der er blevet kørt, er han to gange blevet nummer 15 og én gang nummer 16. Til prisen er han svær at ignorere. Et alternativ er Hugo Hofstetter, som har slået sit navn fast, men som kan risikere at blive degraderet til fordel for Greipel.

Hvis du vil have flere managertips, så kan du abonnere på managerspil podcasten Klubhuset.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *