Optakt til runde 3: Dobbelt-op på Haas i Australien

Så skal vi til det skønne Australien og køre løb igen igen, og endda med to fra Australien denne omgang. Historien tro så har der aldrig været en “Aussie” der har vundet løbet på hjemmebane, men kunne det ændre sig denne weekend? Lad os kigge på det…

Først et kig tilbage på sidste runde i Motor Manager. Igen var det en meget dominerende runde fra Verstappen, nyt ansigt i Ferrari og en forfærdelig runde for Mercedes, hvad kan vi lære af det? Først og fremmest ser det ud til at Sainz skal køre igen denne weekend, men hold godt øje med nyhederne, hvis Ferrari satser og skifter Bearman ind til sidste runde. Han gjorde det ellers rigtig fint. 

Nu til Mercedes, der havde en noget sværere runde. Bilen ser ikke specielt god ud i de hurtige sving, der gjorde at de tabte over et sekund i sektor 1 og 2 til bilen foran, og det giver ikke meget håb til denne runde, da Albert Park i Melbourne også har en del hurtige sving. Jeg har ikke de store forventninger til Hamilton og Russel. 

Hvad med McLaren? Ja efter en rigtig flot præsentation af Piastri i sidste løb, så kunne man håbe at formen forbliver sådan. Melbourne er en bane, som jeg tænker passer deres bil rigtig fint. Jeg tror sagtens, at de kunne havde haft 2 biler med oppe top 5, hvis McLaren ikke havde satset sådan på Norris’ strategi.

Tre tips til runden

Kaptajn
Max Verstappen
Red Bull Racing
15.650.000
vs.

Ja ikke meget har ændret sig siden sidste sæson med Max Verstappen, jeg tror personligt ikke at nogen kommer til at true ham for mesterskabet igen i år, medmindre at Ferrari hurtigt kommer med en masse opgraderinger. Han koster godt nok 15 millioner, men man bliver nødt til at lægge pengene hvis man vil have en chance for at være med i toppen.

Differential
Nico Hulkenberg
Haas
3.622.000
vs.

To rigtig flotte runder i træk nu for tyskeren, der faktisk begge gange har været på performance, og ikke fordi alle foran dem er udgået af løbet. Stadig en af de laveste pop% i spillet og lav pris – så det er bestemt ikke et dumt valg. HAAS virker også til at have fået styr på deres bil nu, som på papiret er 6. bedst.

Den billige
Kevin Magnussen
Haas
3.596.000
vs.

Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle fremhæve 2 HAAS kørere til runden. Som allerede nævnt er bilen faktisk hurtig, og Magnussen viste at han kunne holde feltet bag sig i over 20 omgange – og at han faktisk bare kunne køre væk fra dem igen, selvom de alle sammen havde DRS. Han er lige en tand billigere end Hulkenberg.

Top 3: køb
Handel lukker om:
101
1. Mercedes W15 E
Mercedes
10.224.000
72
2. Lewis Hamilton
Mercedes
11.453.000
71
3. George Russell
Mercedes
9.950.000
-105
1. Charles Leclerc
Ferrari
10.686.000
-97
2. Ferrari SF-24
Ferrari
9.997.000
-41
3. Yuki Tsunoda
RB F1 Team
4.820.000
Skift ud
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *