Carstens’ hold til 1. etape

Verdens største etapeløb kommer til Danmark. Løbet starter her med en kort enkeltstart i Københavns gader. Jesper Carstens sætter et manager-hold til løbets 1. etape.

Det er vanvittigt: Tour de France starter i Danmark. Verdens største cykelløb køres ikke blot i København, men også i andre danske byer som Vejle og Sønderborg. Løbet starter dog med en enkeltstart rundt i Københavns gader.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
5.195.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
16.695.000
4.725.000
2. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.225.000
4.512.000
3. Wout van Aert
Team Visma | Lease a Bike
15.512.000
Holdet.dk

Jesper Carstens giver i denne optakt sit bud på hvilket ryttere, du kan vælge til dit hold til 1. etape af Tour de France.

Optakt til 1. etape af Tour de France 2022

Det er ikke fordi ruten til den 1. etape er så kompliceret. Tour de France starter nemlig med en kort enkeltstart på 13,2 kilometer, der sørger for at rytterne opdager nogle af de københavnske seværdigheder som Den Lille Havfrue, Parken og Tivoli. Måske ser rytterne ikke alverden, men så gør seerne i det mindste.

Ruten er en teknisk affære med en del sving. Specialisterne vil vinde tid på de øvrige ryttere i svingene.

Der er enkelte sprintere, der vil forsøge at holde sig langt fremme i klassementet, således de kan komme i nærheden af den gule førertrøje på de kommende etaper i Danmark. En af disse er for eksempel Mads Pedersen, der har ambitioner om at køre i den gule førertrøje. Ham ser jeg bort fra på grund af prisen, men føler du dig allerede nu overbevist om, at han skal på holdet til 2. etape, så er han måske værd at presse ind på holdet.

Bud pĂĄ et hold til 1. etape af Tour de France 2022

Kaptajn
Filippo Ganna
INEOS Grenadiers
9.769.000
vs.

Filippo Ganna stiller til start i København som den helt store favorit. Han er ikke urørlig og har lidt enkelte nederlag de seneste to år, men samtidigt har han også vist, at han leverer på højeste niveau, når han virkelig skal. Ganna er en klar kandidat til at tage den gule førertrøje foran Tivoli.

Wout van Aert
Jumbo-Visma
13.044.000
vs.

Hvis nogen skal snyde Filippo Ganna, så er Wout van Aert et bud. Han er også en god kandidat til potentiel sidevindsræs dagen efter. Men Wout van Aerts knæ er et tema før Tour-starten og måske er han ikke helt på toppen. Jeg formoder dog, at såfremt han stiller til start i løbet, vil han være klar som han plejer. Han er dyr men også nødvendig.

Stefan Bissegger
EF Education
6.991.000
vs.

Stefan Bissegger har sejrspotentiale. Den bomstærke schweizer har enkelte gange sat Ganna til vægs. Han starter ikke som favoritten, men han bør køre en top5-placering hjem. Hvis man stoler mere på Stefan Küng kan man gå med ham, men jeg ser et større topniveau i bomstærke Bissegger.

Stefan KĂĽng
Groupama-FDJ
7.085.000
vs.

Stefan Küng finder også vej til mit hold. Den bomstærke schweizer har kredset om et stort resultat i mange år, men det helt store gennembrud udebliver. Til gengæld er han altid bundsolid, og det bør være en fordel på det her hold.

Yves Lampaert
Quick Step-Alpha Vinyl
4.378.000
vs.

Belgiske Yves Lampaert besidder en glimrende motor. En top15-placering er ikke helt urealistisk for belgieren, der tidligere har været belgisk mester. Han vandt en lignende enkeltstart i Belgien Rundt, så til prisen er det et sats, jeg gerne tager.

Mikkel Bjerg
UAE Team Emirates
3.960.000
vs.

Mikkel Bjerg er solid i enkeltstartsdisciplinen, men har endnu ikke udviklet sig til det monster, han var i U23-klassen. Til gengæld er han stadig skarp og på de danske landeveje bør han være særdeles motiveret for at lave et stort resultat, før han trækker i arbejdstøjet. Potentialet og evnerne er der.

Luke Durbridge
Team BikeExchange Jayco
3.548.000
vs.

Jeg peger på Luke Durbridge, men australieren er ikke længere den specialist, han var i sine unge år. En sjetteplads på den lange enkeltstart i Criterium du Dauphine vidner dog om at han har evner på enkeltstartscyklen. Hvis økonomien er lidt stram, så kan Durbridge være et bud, for han kan køre top15 hjem.

Jan Tratnik
Bahrain-Victorious
3.449.000
vs.

Til prisen ligner Jan Tratnik et kup. Tratnik blev for eksempel nummer tre på den indledende enkeltstart i Vuelta a España 2021, og sådanne placeringer er guld værd til prisen. Stabiliteten er der ikke helt, men så længe han kan snige en top15-placering hjem er det fint.

OBS: holdet er sat før startlisten var endelig — der kan forekomme ændringer. Brug kun ovenstĂĄende forslag som inspiration til Tourspillet 2022, men sørg selv for at holde dig opdateret pĂĄ ændringer i startlisten.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *