Pas på rotation hos de kvalificerede hold

Ajax, Bayern og Liverpool er alle attraktive til 5. runde af Champions Manager, men rotation gør, at man formentlig må kigge andre veje, hvis man vil være sikker på at have sine spillere i aktion.

Tirsdag aften kl. 18.45 starter 5. runde af Champions Manager 2021-22. Klubhusets transferomkostninger kom i denne runde op på over 200.000, da Klubhuset satte sit hold til 5. runde af Champions Manager. Det er dog en af de sværere runder der venter ens managerhold til Champions Leagues runde 5, da flere af favoritterne formentlig vil spare spillere.

Vil de 3 kvalificerede hold spare spillere?

Tre klubber er allerede kvalificeret som 1’ere fra deres Champions League gruppe. Det drejer sig om Bayern München, Liverpool og Ajax. Den tidlige kvalifikation giver imidlertid anledning til manager-bekymringer forud for 5. runde.

Specielt bekymringen om hvorvidt Ajax vil spare spillere vil formentlig give grå hår i hovedet hos mange managerspillere. I podcasten kommer både Frederik og Andreas med deres vurdering af, hvorvidt træner Ten Hag vil lade a-holdet optræde i kampen mod Besiktas.

Ajax stillede søndag i Æresdivisionen op i stærkeste opstilling mod upåagtede Waalwijk, hvilket godt kunne tale for, at Ajax måske lod reserverne spille i Champions League, men i løbet af tirsdagen bør man undersøge Ajax’s hjemmeside og hollandske sportsmedier, for at se, om der kommer en klar udmelding fra træner Ten Hag omkring, hvem der starter inde.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.862.000
1. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
1.665.000
2. Kylian Mbappe
Real Madrid
10.665.000
1.508.000
3. Erling Håland
Manchester City
15.508.000
Holdet.dk

Det er dog ikke kun Ajax, der allerede er kvalificeret som 1’er. To af turneringens største favoritter Bayern München og Liverpool er også allerede kvalificeret som nr. 1 i deres grupper. Med Bayern München kan man dog se opstillingen til deres kamp mod Kiev kl. 18.45 tirsdag, så man ikke behøver at gætte på deres startopstilling.

Liverpool og træner Klopp er imidlertid endnu et hold, som man bør undersøge nærmere inden rundestarten tirsdag aften. Her kan online avisen Liverpool Echo ofte give en god indikation af, hvem der forventes at starte inde.

Hør podcasten her

Lyt til Klubhusets podcast og hør mange flere spilleranbefalinger fra Andreas Vidførle-Pedersen og Frederik Ingemann. Du kan høre podcasten her:

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Yaroslav Rakitsky
Zenit St. Petersburg
3.862.000
vs. Paris SG

Zenit er ikke stærke på udebane, men modstanderen Malmø FF har et svensk mesterskab som de også skal koncentrere sig om, og så er de stort set ude af dette års Champions League. Yaroslav Rakitsky har lavet 6 assists i sæsonen flest af alle Zenits forsvarsspillere og næst flest på holdet.

Den frække
Hans Vanaken
Club Brügge
5.139.000
vs. Manchester City

Er man klar på at tage en chance, så er Hans Vanaken et frækt valg på midtbanen. Club Brügge stjernen har scoret i de to foregående hjemmekampe mod ManCity og PSG og er i alt på 3 mål i 4 CL-kampe. I alt er det blevet til 19 mål og 7 assists i denne sæson i alle turneringer.

Must have
Christopher Nkunku
RB Leipzig
4.707.000
vs. Club Brügge

RB Leipzigs Christopher Nkunku har været varm i denne sæson. Både i Champions League og i Bundesligaen har Christopher Nkunku ligger på en xG90 på ca. 0,50, og det er blevet til hele 5 mål i dette års Champions League.

Klubhusets hold til runde 5

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *