Praktik til kommunikations (og managerspil) talent

Studerer du markedsføring eller kommunikation, er du vild med sport og har du mod på at prøve kræfter med online kommunikation i en lille IT-virksomhed med (også bogstavelig talt) højt til loftet?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, og har lyst til en praktikplads, hvor du får frihed til at teste din viden af i praksis og får løbende vejledning i kommunikation på tværs af de digitale kanaler, så er du mere end velkommen i Swush.com, hvor vi bl.a. laver Danmarks største managerspil Holdet.dk.

Stillingen

Som praktikant bliver du en del af et lille kommunikationshold, hvor du i samarbejde med en praktikvejleder bidrager til at managerspillene formidles på en sjov og inspirerende måde på tværs af vores kanaler. 

Dine primære arbejdsopgaver er online kommunikation via blog, e-mail og sociale medier. Afhængig af dine evner, studieretning og lyst kan du også prøve kræfter med PR, podcast og videoproduktion eller noget helt fjerde. 

Konkrete arbejdsopgaver inkluderer, men er ikke begrænset til at:

  • Skrive artikler om managerspil og sport 
  • Producere grafisk indhold til og opdatere vores profiler på sociale medier
  • Opsætning af e-mails kampagner
  • Ad hoc kommunikationsopgaver

Udover de praktiske opgaver laver vi sammen en større opgave, som tager udgangspunkt i dit studie, og som giver mening for både dit praktikophold og Swush.com.

Din profil 

Du brænder for at formidle på nettet, er proaktiv, kreativ og kan arbejde selvstændigt. Du er vild med sport og har prøvet kræfter med managerspil.

Bare rolig, du behøver ikke at være ekspert. For lad os være ærlige – de færreste er. Men lidt erfaring med managerspil er et plus. 

Din uddannelse er indenfor kommunikation eller markedsføring, og du søger et praktikforløb på minimum 12 uger i starten af 2021. Vigtigst er det, at du har en gennemgående lyst til at arbejde med kommunikation og få masser af praktisk erfaring med digital kommunikation.

Swush.com

Vi udbyder managerspilene Holdet.dk og Lynholdet.dk og sidder i et åbent kontormiljø på Vesterbro i København. Vi lægger vægt på et godt og fleksibelt arbejdsmiljø med en uformel og humoristisk tone, hvor man tager ansvar for sine opgaver og hjælper sine kollegaer. 

Vores vision er at gøre sporten sjovere, og det vil vi gerne have dig til at hjælpe os med.

Ansøgning 

Vi holder løbende samtaler, så send gerne en kort ansøgning og CV snarest muligt. Den endelige ansøgningsfrist er den 15. november 2020. Tiltrædelse efter aftale.

Eventuelle spørgsmål rettes til Jens Poulsen på jp@swush.com eller 33 21 72 09.

Send ansøgning og CV mærket ‘Praktikant’ i emnelinjen til job@swush.com.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *