Klubhusets dom: Pas på Manchester!

Lørdag venter 2. runde af Premier Manager – Efterår 2020. Klubhuset ser nærmere på den kommende runde i managerspillet baseret på Premier League, hvor Everton, Leeds og Man United frister. Hør optakten her.

Lørdag begynder 2. runde af Premier Manager, hvor Manchester-klubberne for første gang skal i aktion. Det har naturligvis fået Klubhuset til at stille skarpt på de to rivaler. Her er dommen klar. Den ene klub er en guldgrube, den anden er en faldgrube. Hør mere i optakten til den kommende runde i managerspillet baseret på Premier League, hvor også Everton og Leeds fanger eksperternes interesse.

Værdi i Leeds, men hvor?

Når pengene bliver få – eksempelvis efter Manchester-investeringer – er oprykkerne fra Leeds Klubhusets foretrukne. Duoen er dog ikke enige om, hvor værdien skal findes. Frederik Ingemann har stor tiltro til oprykkernes defensiv, mens Andreas Vidførle-Pedersen ikke forventer mange clean sheets fra de tidligere Champions League-semifinalister.

Du kan høre argumenterne bag begge synspunkter i podcasten her

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

I podcasten kan du også høre mere om Klubhusets syn på blomstrende Everton med et lovende kampprogram og diverse X-Faktor spillere til runden. Her er et udpluk af nogen af anbefalingerne til den kommende runde i Premier Manager.

Værternes vindere

Den billige
Illan Meslier
Leeds
3.608.000
vs. Liverpool

“Leeds oprykning kom i hus ved en imponerende defensiv, der førte til 22 clean sheets i 46 kampe. Leeds tager i denne runde i mod Fulham, som de slog 3-0 i det tilsvarende opgør sidste sæson. Jeg har derfor meget svært ved at se bort fra Meslier”

Den frække
Abdoulaye Doucoure
Everton
8.283.000
vs. Manchester Utd

“Doucoure har de seneste sæsoner været garant for et tocifret antal målinvolveringer, men i fjor blev det kun til 4 mål og 2 assists for nedrykkerne Watford. I nye og bedre overgivelser bør Doucoure kunne genfinde tidligere sæsoner målsnit. Særligt med Evertons kampprogram i betragtning” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Kaptajnen
Pierre-Emerick Aubameyang
Arsenal
9.172.000
vs. West Ham

“Aubameyang har lavet 8 mål i sine seneste 5 kampe, og bør kunne udbygge den statistisk, når vaklende West Ham kommer på besøg. I min optik er hurtigløberen rundens mest oplagte målscorer” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *