Premier Manager er tilbage! De bedste tips til genopstarten

Genåbningen af Fodboldeuropa er endelig nået til England, hvor ligaen & Premier Manager starter igen fra på onsdag med en dobbelt runde. Hør Klubhuset & førstepladsens bedste tips til genopstarten af managerspillet.

Europa bevæger sig langsomt tilbage mod normalen – i hvert set med fodboldbrillerne. Onsdag venter den hidtidige krone på værket, når Premier League sparkes igang igen – endda med en dobbelt runde! Der er derfor meget på spil i managerspillet til den engelske liga, men hvem skal man vælge? Spørgsmålene om startopstillinger, form og skader hober sig op. Heldigvis er Klubhuset tilbage i din øregang, hvor de sammen med den nuværende førsteplads i Premier Manager, Morten Helstrup Østergaard, deler ud af deres tips og tanker til den kommende runde.

Oprykker og mester lokker til dobbelt runde

I studiet falder panelets øjne særligt på Sheffield United & Manchester City, der begge skal i aktion to gange.  Oprykkerne gæster Aston Villa og Newcastle, mens de snart detroniserede mestre fra City tager imod Arsenal & Burnley. Sheffield har holdt buret rent imponerende 10 gange i sæsonen og kun Liverpool har lukket færre mål ind. Derfor er det især den offensive back fra Enda Stevens, der med to mål og assists i sæsonen, og målmanden Dean Henderson, som frister. Bredden hos oprykkerne er tilmed begrænset, så risikoen for rotation er lille.

Det kan man til gengæld ikke sige hos Manchester City, hvor truppen er bred og vejen til bænken kort. Tilføjelsen af fem udskiftninger for holdene resten af sæsonen bør dog betyde, at stjerne kommer i aktion hver kamp, og desuden møder City de kommende runder Arsenal, Chelsea og Liverpool, hvor Guardiola plejer at stille med sine stærkeste. Det er godt nyt, hvis man har eksempelvis Sergio Agüero på managerholdet.

Tre skarpe til runden

Den billige
James Justin
Leicester
8.350.000
vs. Arsenal

“Efter Ricardo Pereira er blevet meldt ude resten af sæsonen, ligner James Justin fast mand for Leceister, der indtager en imponerende tredjeplads. Justin besidder mange af Pereiras offensive kvaliteter og spiller tilmed for et hold, der stadig har meget at kæmpe for” – Frederik Ingemann

Den frække
Bruno Fernandes
Man United
5.667.000
vs. Tottenham

“Fernandes var den store oplevelse for United før pausen med to mål & tre assists i fire kampe, og han mener selv, at han er endnu bedre nu. Udekampen mod Tottenham er på papiret svær, men London-klubben hænger slet ikke sammen i denne sæson. I sidste testkamp tabte de endda til Norwich” – Andreas Vidførle

Kaptajnen
Sergio Agüero
Man City
10.014.000
vs. Arsenal & Burnley

“Man er modig, hvis man tør udelade en veludhvilet Agüero. Argentineren er altid særlig giftig mod de store klubber, hvor han tilmed plejer at spille næsten fuld tid. I 46 kampe mod de kommende modstandere har Agüero lavet hele 31 mål” – Morten Helstrup Østergaard

Du kan høre alle trioens tips og tanker i podcasten til runden her:

 

Få mere ud af din forberedelse

Når man forbereder sig til Premier Manager eller andre managerspil finder man ofte interessante spillere, som af den ene eller anden grund ikke finder vej til ens eget hold alligevel. Derfor er Lynholdet genialt. Her kan du sætte et hold med dine personlige favoritter til hver eneste dag. I podcasten dedikerer Klubhusets de sidste fem minutter til at sammensætte et hold til Lynholdet baseret alene på onsdagen og fredagens i alt fire kampe i Premier League.

Trioens bud på et Lynhold til onsdagen & fredagens kampe

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *