Klubhusets dom: Spændende muligheder i Brighton

Lørdag starter 12. runde af Premier Manager, så Klubhuset er tilbage i din øregang med deres vurdering af den kommende runde i managerspillet. Runden er præget af mange gengangere, som også nye navne i særligt Brighton.

Selvom kalender nu skriver juli er der stadig lang vej igen i Premier Manager. Runderne falder dog tæt, så det gælder om at holde tunge lige i munden. Manchester United og Wolves dominerer efterhånden de fleste hold, så hvordan skal man gøre en forskel? Brighton er et bud, lyder det fra Klubhuset. Hør deres optakt til den kommende runde i managerspillet baseret på Premier League her.

Billige Brighton

Det er altid dejligt, hvis man kan spotte et par interessante spillere, der går under radaren, til billige penge. Den oplevelse synes Klubhuset at have haft i denne runde, hvor kærligheden falder på Brighton, når det kommer til alternative spillerkøb. Brighton møder i rundens første kamp Norwich, der synes at have resigneret, ovenpå på tre nederlag og en målscorer på 0:8 efter Corona-pausen. Derfor venter Andreas og Frederik med spænding på, at Brightons startopstilling bliver tilgængelig inden rundestart. Det er der gode muligheder for at Tariq Lamptey (1.983.000) & Alexis Mac Alister (2.504.000) figurerer blandt de foretrukne elve.Begge spiller længere fremme på banen end deres klassificering i Premier Manager indikerer og er ejet af 0,0 procent i skrivende stund!

Rundens tre skarpe

Den billige
Alexis Mac Alister
Brighton
7.061.000
vs. Aston Villa

“Alister er topscorer for det argentinske U23-landshold, men er et ret nyt navn Brighton. Han er dog startet de seneste to kampe som angriber, selvom han står som midtbane, og skulle det gentage sig mod Norwich, er Alister et spændende valg” – Frederik Ingemann

Den frække
Riyad Mahrez
Man City
8.350.000
vs. Arsenal

“Trods den evige risiko for rotation har Mahrez fået minimum en time på banen i fire af Citys fem kampe efter Corona-pausen. Mahrez ligner derfor fast inventar på det Man City-hold, der gæster rækkens dårligste hjemmehold, Southampton, der har indkasseret flere mål på hjemmebane andet noget andet hold” – Frederik Ingemann

Kaptajnen
Bruno Fernandes
Man United
6.235.000
vs. Bournemouth

“United kommer fra to sejre på 3-0 og møder Bournemouth, der endnu ikke har hentet point efter Corona-puasen. Fernandes har været hovedarkitekten bag Uniteds udvikling med hele fem mål i de seneste seks kampe” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Du kan høre alle anbefalingerne her

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1.
0
0 %
2.
0
0 %
3.
0
Sæt hold

Abonner på podcasten

              

Vil du være opdateret om de mange kommende udsendelser på Klubhuset? Husk at abonnere på podcasten i din foretrukne podcast-app.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *