Randers’ lette start, Værdi i Vallys, FCN’s defensiv

Klubhuset har for første gang i flere år Frederik Ingemann med tilbage i værtsrollen, når Vidførle og Frederik Ingemann sammen ser frem mod første runde af Super Manager.

Klubhuset med Frederik Ingemann tilbage byder for første gang på podcastoptakt til hver runde af Super Manager. Hver mandag aften i sæson optager de to managerentusiaster næste rundes optakt og starter med et tilbageblik på den netop overståede managerrunde.

Der bliver også kigget fremad mod den forestående runde i Super Manager, hvor Klubhuset og deres gæster kommer med deres forslag til det bedste budgetkøb, valuekøb og luksuskøb til runden.

Budgetkøbet: spilleren der maksimalt koster 3,0 mio (3,5 for målmænd) og meget gerne lavere, så han kan være med til at frigøre penge til de store profiler i Superligaen.

Valuekøbet: spilleren der til prisen er et rigtig godt køb. Med andre ord; “ham her burde nok have kostet noget mere”.

Luksuskøbet: Spilleren som er dyr, men som på trods af det dyre prisskilt kan vise sig at blive en fantastisk investering.

Podcastemnerne til runde 1

I denne uges podcast kigger Klubhuset nærmere på Nicolai Vallys. Der er delte holdninger til, hvorvidt han er et godt valg i forårets Super Manager spil. Vallys scorede 10 mål i efteråret men på kun ca. 5 xG. Frederik Ingemann dykker lidt dybere ned i dataen bag Vallys præstationer, mens Bjørn Elimar ser Vallys som et “must have”.

I Randers starter man sæsonen med lette kampe, når modstanderne i de første 3 kampe er Hvidovre, Lyngby og Viborg. Priserne er billige på Randers-spillerne, men hvem er de bedste at købe i Randers-klubben.

FCN overvintrede på en 5. plads i Superligaen, men alligevel er Andreas Hansen fra FC Nordsjælland de to podcastværters favorit køb på målet. Hør i podcasten, hvorfor FCN’s defensiv er særlig attraktiv samt få de bedste anbefalinger til den kommende runde.

Klubhusets anbefalinger

Budgetspilleren
Mohammed Fuseini
Randers FC
3.000.000
vs. Hvidovre IF

Kort før transfervinduet lukkede hentede Randers Mohammed Fuseini i Sturm Graz. Fuseini blev i vinteren 2022 hentet til Sturm Graz fra ‘Right to Dream akademiet’ i Ghana. Siden har den talentfulde angriber scoret 11 mål for Sturm Graz II, inden han blev rykket op på Sturm Graz’ førstehold.

Valuespilleren
Jakob Bonde
Viborg FF
3.500.000
vs. OB

Jakob Bonde scorede kun 1 mål i efteråret, men med 2 xG skulle det være blevet til mere. Jakob Bonde er forholdsvis billig og med et godt startprogram, kan Viborg-spilleren godt fordoble den scoringstotal i de første runder mod OB, Hvidovre og Randers.

Luksusspilleren
Daniel Wass
Brøndby IF
5.500.000
vs. FC Midtjylland

Han er Brøndbys straffesparksskytte og selvom han står som forsvarsspiller i spillet, så ligger Wass på midtbanen hos Brøndby. Mulighederne for assist er også store hos Wass, der i efteråret faktisk skabte flere chancer end Vallys – ja flest af alle i BIF – og også holdets mest assisterende spiller med 6 assists.

Podcasten til Super Manager

For flere anbefalinger til Super Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 1. Du kan høre podcasten her:

 

 

Top 3: popularitet
Spilstart om:
44 %
1. Orri Oskarsson
FC København
6.500.000
36 %
2. Elias Achouri
FC København
6.500.000
29 %
3. Nicolai Vallys
Brøndby IF
8.000.000
Sæt hold

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
1 kommentar
  • KSDH9. februar 2024 kl. 14:49

    FCN er nummer 5

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *