Mediano Manager: Løvenerne sikre guldfest

16. og sidste runde af Super Manager venter, men med den målfest, som Superligaen har udviklet sig til, er der stadig meget på spil. Hør Mediano Managers optakt til runden her.

Sidste runde i managerspillet baseret på Superligaen stiller særlige krav til managers, men bør man stille sig af med de falmende, dyre FCK-profiler, hvem er rundens største joker og kan det overhovedet betale sig at skifte? Det ser Mediano Manager nærmere på.

Gode penge i at Skov overstråles i rekordforsøg

Alt fokus i F.C. Københavns hjemmekamp kommer til at rette sig imod Robert Skovs (11.708.000) forsøg på at slå Ebbe Sands målrekord. Holdkammeraten Viktor Fischer (9.428.000) har dog været farligere målt på chancer og expected goals de seneste runder og vil ligeledes være opsat på at slutte godt af. Oddset giver lige nu odds 2,55 på Fischer i duellen med Skov. Se alle duellerne duellerne her.

Strudsen
Adnane Tighadouini
Esbjerg
9.947.000
vs. OB

“Tighadouini har tidligere fået en anbefaling med på vejen og ovenpå to scoringer senest må selvtilliden være i top. Esbjerg har en svær udekamp mod Ulvene, men må være meget motiveret, da en sejr vil sikre bronze. Den motivation rakte til 4 mål og et comeback mod FCK senest” – Frederik Ingemann

Indeksspilleren
Jonas Wind
F.C. København
5.908.000
vs. FC København

“Løvene har skuffet mange af os managers på det seneste, men må være meget opsatte på at starte guldfesten med et brag. Hertil spiller Wind en vigtig rolle. FCK-kometen har præsteret 5 assists og én scoring i de seneste 8 kampe” – Kristoffer Skovgaard.

Kaptajnen
Bashkim Kadrii
OB
7.996.000
vs. Brøndby

“Never change a winning formula. Kadrii er igen-igen mit foretrukne kaptajnvalg. OB har været utroligt formstærke det her forår og vil med en sejr komme meget tæt på bronzemedaljerne. Med 3 assists og én mål i de seneste 3 kampe af Kadriis fynboernes farligste våben” – Frederik Ingemann

Hør alle anbefalingerne i podcasten her:

<

Nysgerrig efter mere managerspil?

Du kan hente inspiration til diverse managerspil på Facebook-siden MANIAGER, hvor Frederik, Kristoffer og andre eksperter offentliggør deres hold forud for hver runde i Super Manager, Premier Manager osv. Prøv også KLUBHUSET, som er en gruppe, hvor selv de mindste deltajer kan diskuteres med andre managerspillere!

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *