Billige Zenit-spillere og dyre angribere

Skal der bruges billige spillere på dit Champions Manager hold, så er der flere interessante emner i russiske Zenit. I angrebet er Klubhuset ikke i tvivl om, hvem de 3 angribere skal være til runde 2.

Tirsdag aften kl. 18.45 starter 2. runde af Champions Manager 2021-22. Klubhuset har solgt flittigt ud på fællesholdet og købt hele 9 nye spillere. Hør podcassten til den kommende runde neden for, hvor der kommer en lang række interessante anbefalinger til hver position.

Zenit st. Petersburg frigør penge til stjernerne

Når der skal findes billige spillere til runde 2, er den oplagte løsning Zenit St. Petersburg. Kun Red Bull Salzburg kan matche de billige priser som det russiske mesterhold har. Zenit har i deres seneste 10 europæiske hjemmekampe vundet de 6 af dem, og de er også betydelige favoritter mod Malmø FF.

Inden man lader sig rive helt med af Zenits billige spillere, så er det værd at bemærke, at Zenit i sidste sæsons Champions League tabte deres hjemmekampe til Club Brügge og Dortmund og spillede 1-1 mod Lazio. De nævnte hold er dog minimum et niveau over Malmø FF, men Malmø FF har under Jon Dahl Tomasson leveret fine resultater; herunder en 2-1 sejr ude mod Glasgow Rangers i Champions League kvalifikationen, og så vandt svenskerne også over FCK på udebane i sidste års Europa League.

Hør podcasten her

Lyt til Klubhusets podcast og hør mange flere spilleranbefalinger fra Andreas Vidførle-Pedersen og Frederik Ingemann. Du kan høre podcasten her:

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Dmitri Chistyakov
Zenit St. Petersborg
1.984.000
vs. Malmø FF

Zenit er store favoritter på hjemmebane mod svenske Malmø, og netop på hjemmebane plejer rutinerende Zenit at hente størstedelen af deres Champions League point. Dmitri Chistyakov indeholder ikke noget x-faktor, men er en sand enabler, der giver plads til x-faktor valgene længere fremme.

Den frække
Rasmus Nissen Kristensen
FC Salzburg
11.396.000
vs. FC Barcelona

Danske Rasmus Nissen tager med Salzburg hjemme i mod franske Lille – skønt mulighederne for rent mål ikke er så store, så er der masser af offensiv appel i den danske back, der i sæsonens 7 første ligakampe har scoret 3 gange og stået for 2 assists.

Must have
Robert Lewandowski
Bayern München
10.262.000
vs. Dynamo Kiev

Med en uhørt xG90 på 1,80 i Bundesligaen i denne sæson, er der ingen spiller, der når Lewandowski til sokkeholderne i denne runde. Han er ubestridt det bedste anførervalg, når Bayern som rundens største favorit tager imod Dynamo Kiev. 7 mål i de første 5 Bundesligakampe og 2 i første Champions League kamp.

Klubhusets hold til runde 2

 

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.862.000
1. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
1.665.000
2. Kylian Mbappe
Real Madrid
10.665.000
1.508.000
3. Erling Håland
Manchester City
15.508.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
1 kommentar
  • Jensen28. september 2021 kl. 17:18

    Sebastian Haller er franskmand og udtales “Allér”

    “eksperterne”

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *