Ciao fra Imola: Runde 7 i Motor Manager løber over stablen

Mamma Mia, nu går det stærkt. Formel 1 er rykket til Europa, hvor Imola venter. Lars Kroot tager temperaturen på den forestående runde i Motor Manager med sine tips, tricks og iagttagelser.

Så står der Imola på menuen, og begyndelsen på Europa-sæsonen starter nu med en dobbelt-header i Italien og Monaco næste uge. Det er også nu, vi virkelig kan begynde at se opdateringerne på bilerne. Der er ikke langt fra fabrikkerne til banen.

McLaren vs Ferrari

Vi er tilbage ved snakken omdisse to konstruktører: McClaren og Ferrari. McLaren havde en forrygende runde i Miami, og ja, Norris var meget heldig at vinde løbet med en safety car, men havde løbet bare kørt som almindeligt, så kunne jeg stadig godt have set begge McLarens på podiet. I hvert fald havde Piastri nok kørt sig på podiet og en måske fået andenplads.

Med opgraderingerne, McLaren har fået, så ser det ud til, at de har en lille fordel over Ferrari. Det er måske kun et spørgsmål om tid før Ferrari bringer flere opgraderinger, men lige nu er McLaren det hurtigste af de to hold i Motor Manager.

4 tips til runden

Must have
Lando Norris
McLaren
9.695.000
vs.

Som sagt sidste gang, så var Lando Norris et must have. Selvfølgelig var det tilfældigt, at han rent faktisk vandt løbet, men han havde farten hele vejen ind til qualifying, hvor det pludselig gik galt for ham. Han er stadig et klart must have, især med alle de opgraderinger McLaren har. 

Kaptajnen
Max Verstappen
Red Bull Racing
16.635.000
vs.

Miami blev alligevel ikke starten på Max’s dominans, men set på løbet skulle han have vundet uden nogen uheld, som vi allerede har snakket om. Han er stadig det langt mest sikre valg til at være kaptajnen.

Differential
Yuki Tsunoda
RB F1 Team
4.428.000
vs.

Igen, igen imponerer Yuki Tsunoda over weekenden, hvor han slutter “best of the rest”. Jeg kan ikke se, hvorfor han skulle stoppe denne form, fordi han har været så godt kørende i år. 

Den billige
Nico Hulkenberg
Haas
3.988.000
vs.

Desværre blev det ikke til points for Hulkenberg denne weekend i løbet, men en solid P11 er stadig rigtig godt. Stadigvæk et klart valg til billige penge med den form, han viser lige nu.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *