Sejrede på hele Danmarks triumf

Det blev den 27-årige specialestuderende Christian Skou Larsen, der gjorde håndboldherrerne kunsten efter og strøg til tops i VM Håndbold Manager. En satsning på en franske stregspiller i sidste runde sikrede den samlede sejr.

Christian Skou Larsen har tidligere klaret sig godt i håndbold managerspillene på Holdet.dk med en tidligere 9.plads som bedste resultat. I sig selv et flot resultat, men læg så dertil at han faktisk ikke til daglig går specielt meget op i håndbold.

Vinder af Håndbold VM Manager 2019”Jeg følger faktisk overhovedet ikke med i håndbold på klubplan, men jeg ser altid rigtig meget frem til slutrunderne. Dels for at følge landsholdet og dels for at deltage i managerspil.” – forklarer Christian Skou Larsen.

Vi har dermed med en garvet managerspiller at gøre, som gennem mange sæsoner har forfinet sit managerspil. Det er også blevet til flere topplaceringer.

”Jeg har været med siden begyndelsen. Jeg er altid med i håndboldslutrunderne, både mændenes og kvindernes. Jeg spiller også ofte med i Premier Manager, Champions Manager, og til tider også i Super Manager og La Liga Manager. Jeg har tidligere hentet nogle top 20-placeringer.” – forklarer vinderen af VM Håndbold Manager 2019.

Chips og sodavand til konkurrent

For Christians vedkommende kommer sejren dog til at koste en omgang til en god managerven. Vennen Daniel Atli Larsen, som tidligere selv har opnået topresultater, sparrede han nemlig med, når de svære managerbeslutninger skulle tages.

“Jeg har en kammerat, Daniel Atli Larsen, en rigtig dygtig manager, som tidligere har vundet Premier Manager-spillet. Selvom vi selvfølgelig dyster mod hinanden, hjælper og rådgiver vi også hinanden rigtig meget. Han lå helt i toppen i begyndelsen af slutrunden, men så valgte han den forkerte anfører og havde ikke Mikkel Hansen på sit hold. Det kostede ham chancen for at ende i toppen. Jeg skylder ham dog en sodavand og en pose chips som tak for hjælpen. Det gav han også mig, da han vandt Premier Manager-spillet.” – lyder det taknemligt fra Christian Skou Larsen.

 

Vinderholdet i VM Håndbold Manager: Laksefarvede Laks

Vinderholdet: Laksefarvede Laks

Chilener sendte Christian mod toppen

Måske skal der også en sending chips og sodavand afsted mod Chile. Det var i hvert fald et sats i den retning, der bragte sejren inden for rækkevidde. Ifølge Christian Larsen selv blev runde fem afgørende for den samlede sejr. Inden runden lå ”Laksefarvede Laks” på en 221. plads samlet, men et eksotisk indkøb af en chilener bragte ”laksene” helt op på en 15.plads.

“Runde 5 blev helt afgørende for mig. Jeg satsede og købte Chiles Erwin Feuchtmann. Jeg gjorde ham til anfører, fordi Chile, der skulle bruge en sejr for at gå videre, mødte Saudi-Arabien. Han lavede 11 mål, og da jeg også havde Mikkel Hansen, der scorede 14, lå jeg lige pludselig helt oppe, hvor det var sjovt.” – forklarer Christian Skou Larsen.

Herfra tog det fart. For som den erfarne manager formulerer det: ”Når først man ligger blandt de 20-30 forreste, så kan alt ske.”

Du kan også læse mere om, hvordan det var at vinde VM Fodbold Manager 2018.

Det kræver tid at blive den bedste

Topplaceringen kom han dog ikke sovende til. I takt med at placeringen blev bedre og bedre, blev der nemlig brugt mere og mere tid på Holdet.dk.

“Jeg lavede godt nok holdet på 45 minutter dagen inden spillet begyndte. Men undervejs studerede jeg kampreferaterne grundigt, og natten før runde 5 brugte jeg lang tid på at analysere de forskellige holds risiko for at blive oversidder i runde 6, så jeg kunne minimere antallet af udskiftninger” – uddyber Christian.

Analyserne sad lige i skabet, og med en runde igen lå Christian nr. 3 samlet. Forskellen på holdene var meget få, men det lykkedes alligevel ”Laksefarvede Laks”, at “svømme” fra konkurrenterne, og hente den samlede sejr med en margin på 50.000.

“Det var rigtig spændende.  Alle os, der lå i toppen, havde hold, der mindede om hinanden, så det var nogle få spillere, der gjorde forskellen. Det hold, der blev nummer 2, var identisk med mit på nær stregspilleren. Jeg havde Ludovic Fabregas fra Frankrig, og det andet hold havde Henrik Toft Hansen. Så selvom jeg selvfølgelig holdt med Danmark i finalen, passede det mig ganske fint, at Henrik Toft ikke scorede i den kamp.” – siger Christian Skou Larsen.

Tredjepladsen blev vekslet til en førsteplads, og udover præmien, er der også fulgt en del lykønskninger med.

“Jeg fik faktisk flere hilsener, end jeg havde regnet med. Da jeg blev nummer ni ved sidste VM i herrehåndbold, virkede folk omkring mig generelt ret ligeglade, selv om jeg også synes, det var en rigtig fin placering. Men en førsteplads og en præmie på 10.000 kr. vækker tilsyneladende en del mere opmærksomhed.” – slutter en stolt Christian af.

Fra os bag Holdet.dk skal der lyde et kæmpe tillykke til Christian Skou Larsen med den flotte sejr og en plads i Hall of Fame. I samme ombæring skal også lyde et stort tillykke til de danske håndboldherrer, som løb med VM-guldet på hjemmebane.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *