Selvmål sikrede sejren i VM Manager

VM Managerspillet er slut for denne omgang. Frankrig løb med sejren på græsset i Rusland, mens Anders Holvad med holdet ”Stiiiikkkk” sejrede i managerspillet. Læs hvordan han allierede sig med sin ven og vandt over næsten 180.000 hold.

178.561 hold deltog i VM Managerspillet på holdet.dk denne sommer. Kun et hold kunne løbe med sejren, og det blev holdet ”Stiiikkk” som Anders Holvad fra Aarhus stod bag.

Managerkonstellationen var dog ikke helt så enkel som den fremstod på papiret, for som i den virkelige verden, hvor det sjældent er nok kun at være en mand bag et helt fodboldhold, så havde Anders inden VM alliereret sig med sin ven Lukas Enevoldsen.

I en delt lederrolle var der overordentlig lidt slinger i valsen for holdet ”Stiiiikkkk”, som på intet tidspunkt var udenfor top 100 overall i spillet. Da gruppespillet var ovre lå holdet nr. 1 samlet, og på dette tidspunkt var tankerne om en samlet sejr begyndt at melde sig.

Handlerne der gjorde forskellen

Særlig en handel er makkerparret ifølge Anders særlig glad for. Andreas Granqvist fra Sverige var med blandt de startende 11 som indledte VM på Stiiiikkkk-holdet. I første omgang fordi Sveriges defensiv har vist sig bundsolid, men også fordi Granqvist var Sveriges straffesparksskytte. Svenskeren takkede for tilliden og var sikkerheden selv på de to straffespark, han skulle eksekvere igennem slutrunden.

Undervejs i gruppespillet overvejede duoen også, hvorvidt brasilianske Paulinho skulle erstattes. Man blev dog enige om at beholde ham, hvilket viste sig at være klogt, da brasilianeren i runde tre nettede for sydamerikanerne. Ærgrelsen har været stor hos de managers, hvis tålmodighed med midtbanemanden på dette tidspunkt var sluppet op.

Nedenfor kan du se det hold som Anders og Lukas sendte i ilden til runde 1.

Den nervepirrende afslutning

En halvskidt runde fire kostede fire pladser i den samlede stilling, og således lå Stiiiikkk nummer fem samlet. Herfra så holdet sig dog ikke tilbage, og selv DR’s VM kommentator Andreas Kraul, som efter runde fire lå nummer et samlet, måtte give fortabt, og overlade den samlede førsteplads til Stiiiikkk efter runde fem, seks og syv.

Finalen blev dog mere nervepirrende end, hvad Anders og Lukas brød sig om. Et Raphael Varane mål kunne ændre alt på sidstedagen, og netop 1-0-målet i finalen lignede netop et sådan Varane mål. På den langsomme gengivelse fremgik det dog tydeligt, at Mario Mandzukic var synderen, og målet blev derfor takseret som et selvmål. De to managers, som naturligvis fuldte finalen sammen, åndede lettede op, og da resten af finalen også gik deres vej, kunne de ved slutfløjtet række hænderne i vejret som franskmændene i Rusland, og lade sig krone som det bedste ud af næsten 180.000 managerhold til VM.

Hvis du skal fejre VM managerspillet i din gruppe, så er denne festlige blog om et gruppe manager-venner god inspiration.

VM All Star holdet

Ligesom FIFA og mange medier har gjort, har vi også på Holdet lavet VM’s bedste hold. Her har udvælgelseskritierne været den samlede vækst. Særligt angriberne har tjent meget ind, men der har kun været plads til tre i en 4-3-3-formation. Romalu Lukaku og Cristiano Ronaldo fik ikke plads på holdet. For Ronaldos vedkommende skyldes det formentlig, at Portugal røg så relativt tidligt ud, og dermed endte portugiseren “kun” på en samlet vækst på 565.000 kr. Trods alt et stykke fra en startplads.

Også forsvarsspillerne stod i kø for at komme på holdet, men da holdet “spiller” med tre angribere kunne det kun blive til maksimalt fire forsvarsspillere. Det kostede Andreas Granqvist pladsen på trods af to mål. Kun 11.ooo kr. var svenskeren for en plads på holdet.

Midtbanespillerne var den kategori, hvor der var længst imellem spillere med de helt store indtjeninger. Eden Hazard og Philippe Coutinho – to af spillets dyreste midtbanespillere – levede op til prisskiltet og havde solide indtjeninger, mens den sidste plads noget overraskende gik til russiske Denis Cheryshev,. Han grundlagde et godt VM med to mål i åbningskampen mod Saudi Arabien.

Du kan se hele holdet nedenfor.

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *