Sælg Vallys, Sats på Vejle og Fyld op med FCN!

Der er i denne runde fokus på om Vallys skal sælges, når 4 FCN spillere skal finansieres. Og så er Klubhuset også tilhængere af at lade Vejle spillere afløse Randers-spillerne.

Klubhuset med Frederik Ingemann og Bjørn Elimar Krogsgaard-Jensen ser tilbage på 3. runde af Super Manager. Hør hvilke spillere, der stod for rundens bedste manager-præstation, og hvem der floppede størst i den forgangne runde. Så er du ikke helt opdateret på hvad der skete i 3. runde eller vil du gerne høre om du med rette kan føle dig uheldig efter første runde, så lyt med til Klubhusets Super Manager podcastoptakt til runde 4.

Rundeanbefalingerne

Der bliver også kigget fremad mod den forestående runde i Super Manager, hvor Klubhuset og deres gæster kommer med deres forslag til det bedste budgetkøb, valuekøb og luksuskøb til runden.

Budgetkøbet: spilleren der maksimalt koster 3,0 mio (3,5 for målmænd) og meget gerne lavere, så han kan være med til at frigøre penge til de store profiler i Superligaen.

Valuekøbet: spilleren der til prisen er et rigtig godt køb. Med andre ord; “ham her burde nok have kostet noget mere”.

Luksuskøbet: Spilleren som er dyr, men som på trods af det dyre prisskilt kan vise sig at blive en fantastisk investering.

Til 4. runde af Super Manager ser Klubhuset særlig værdi i disse spillere. Lyt med i podcasten for at høre de øvrige anbefalinger fra tidskode: 58:47 i podcasten.

Budgetspilleren
Thomas Gundelund
Vejle Boldklub
2.738.000
vs. OB

Vejle har vist gode takter i de første 3 runder, og det kan allerede betale sig nu, at få Vejle-spillere ind på holdet i forhold til nedrykningsslutspillet. Thomas Gundelund er billig og indeholder også et offensivt potentiale.

Valuespilleren
Mads Kristian Hansen
FC Nordsjælland
3.367.000
vs. Hvidovre IF

Man kan se fredag aften om Mads Kristian Hansen starter inde for FC Nordsjælland. Men med 2 mål i mandagskampen, bør han være garanteret en startplads.I så fald vil Mads Kristian Hansen også være det bedste angrebskøb i FCN.

Luksusspilleren
Martin Frese
FC Nordsjælland
5.473.000
vs. Hvidovre IF

Han er ikke til at komme uden om, hvorfor han igen får spalteplads og en stor anbefaling med ind til runde 4. Med 2 mål og 1 assist i forårsspillet af Super Manager, er han et afde bedste køb og bør ejes på stort set alle hold.

Podcast-emnerne til runde 4

I denne uges podcast kigger Klubhuset nærmere på hvem man skal købe, når Randers spillerne sælges og Vejle er gode nok til at erstatte Randers-spillerne. Det vurderes også hvilke 4 FCN spillere, der er de bedste at købe, og så bliver det diskuteret om Suzuki, Wass og Vallys skal sælges?

Og så kigger klubhuset også tilbage på runden der gik – for hvilke hold klarede sig egentlig bedst, og hvem registrerede de store chancer i den forgangne runde?

Manager-klinikken

Klubhuset ser hver runde nærmere på lytternes managerhold i manager-klinikken? I denne uge ser Klubhuset bl.a. nærmere på om man skal sælge sine Randers spillere? Og hvilke spillere kan agere de billige erstatninger til runde 4? Er det blevet tid til at sælge Vallys efter kun ganske få chancer i de første kampe.

Podcasten til Super Manager

For flere anbefalinger til Super Manager, så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 4. Du kan høre podcasten her:

 

 

Top 3: popularitet
Spilstart om:
44 %
1. Orri Oskarsson
FC København
6.500.000
36 %
2. Elias Achouri
FC København
6.500.000
29 %
3. Nicolai Vallys
Brøndby IF
8.000.000
Sæt hold

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *