Sats På: Bottens bromance & vanvittig runde

Sats På værterne Lasse Fosgaard og Nicolai Bisgaard får sin sag for når de skal tippe spillerkøb til runde 10 i Super Manager. Laveste odds i runden er 2.05, så der er ingen klare favoritter.

Søndag aften tager vicemestrene fra FC Midtjylland imod de forsvarende mestre fra FC København. “Topopgøret” mellem henholdsvis nr. 8 og nr. 6 kan blive en dyr fornøjelse i transfergebyr, hvis du skal skifte flere af dine dyre spillere ud fra de to klubber. Så hold igen med det.

For at guide dig igennem runden, så har Lasse “hjertet” Fosgaard og Nicolai “Botten Anna” Bisgaard kigget dybt i data, mærket mavefornemmelse og tjekket odds for Superliga kampene.

Hør seneste episode af Sats På

De to værter tager bl.a. en snak med Sebastian Jørgensen fra Silkeborg, som var i blandt sidste rundes “undervurderede”-anbefalinger – og det er til stor glæde for især en af de to Sats På-værter.

Ellers så forsøger de to også at tackle en vanvittig Superliga runde, hvor oddsene ser således ud.

Den overordnede anbefaling fra Sats På lyder, at du bør holde fast i dine spillere til denne runde og undgå for mange udskiftninger.

Tre tips fra Sats På

Kaptajn-valget
Anders Dreyer
FC Midtjylland
9.509.000
vs. Viborg FF

En god ven af podcasten – og tilbagevendene anbefaling. Han har været lidt ude i kulden i manager-sammenhæng, men i seneste kamp blev Anders Dreyer rykket op i angrebet igen, og nu møder de FCK hjemme. Man skal ikke købe Dreyer, men har du ham på holdet er han et oplagt kaptajn-valg ifl. Nicolai Bisgaard.

Undervurderet
Ibrahim Said
Viborg FF
2.936.000
vs. FC Midtjylland

Lasse Fosgaard tror på¨Viborg sejr – og så er Said oplagt. Han koster kun 3 mio. og har allerede præsteret et mål og en assist – og så er han ejet af 13 % af alle holdene i præmiepuljen. Hvis de grønne fra domkirkebyen præsterer godt på hjemmebane mod Brøndby, så er der “billig” vækst.

Undervurderet
Mads Hansen
FC Nordsjælland
4.122.000
vs. Randers FC

Nicolai Bisgaard kigger imod FC Nordsjælland. Her er Mads Hansen den mindst populære af FCN-angriberne på 11 % (Nuameh – 25% & Schjelderup 26 %), men den der leverer flest expected goals og Botten Anna har udregnet at han laver 25 % af FCN’s mål.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
44 %
1. Orri Oskarsson
FC København
6.500.000
36 %
2. Elias Achouri
FC København
6.500.000
29 %
3. Nicolai Vallys
Brøndby IF
8.000.000
Sæt hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *