Sats På: Bring in Brøndby

Sats På-gutterne er tilbage i studiet og stiller skarpt på 11. runde af Super Manager. Bisgaard har justereret robotten imens Fosgaard kæmper febrilsk for at komme op i top 1000.

Botten-Anna er fin-tunet i landskampspausen med endnu mere data – og Lasse Fosgaards kamp for at nå top 1000 fortsætter. 

I sidste runde af Super Manager var der ikke et eneste hold, som havde et sejrs odds på under 2.05. Det ser straks bedre ud til runde 11, hvor alle hjemmeholdene er favoritter ifl. Oddset. 

Hør hvem de to værter, Nicolai Bisgaard og Lasse Fosgaard, anbefaler til weekendens kampe i Superligaen.

Brøndby har Lyngby på hjemmebane – og derfor falder de to kaptajn-anbefalinger i runde 11 også på BIF-spillere. Lasse Fosgaard vælger at sætte anførerbindet på Ohi Omoijuanfo (7.3 mio.) og Nicolai Bisgaard tager den “nye” midtbane-mand Nicolai Vallys.

Sats På’s anbefalinger

Bisgaard's undervurderede
Kasper Kusk
Silkeborg IF
5.801.000
vs. AC Horsens

Den tidligere AGF’er er ejet af under 2 %. Han er blomstret op i Silkeborg, hvor han er arvtager for Vallys – og så har Silkeborg et rigtig fint program med Horsens hjemme på søndag kl. 14.00.

Fosgaard's undervurderede
Jens Martin Gammelby
Brøndby IF
3.710.000
vs. Lyngby BK

Lasse Fosgaard går all-in på Brøndby-anbefalingerne i runde 11 og peger på en tidligere holdkammerat fra Lyngby-tiden. “Han spillede kant i Lyngby, og havde et godt drive og et spark som en hest” – og så er han kun taget af 2 %.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
44 %
1. Orri Oskarsson
FC København
6.500.000
36 %
2. Elias Achouri
FC København
6.500.000
29 %
3. Nicolai Vallys
Brøndby IF
8.000.000
Sæt hold

Bisgaards hold

 

Fosgaards hold

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *