Sats på: “Trust the process”

Lasse Fosgaard tager de langsigtede briller på – og stiller hold efter mottoet “trust the process”. Hør hvem du skal tro på i podcasten.

Søndag kl. 14.00 tager Brøndby mod FCK i the New Firm. Det er, som Fosgaard siger “en kamp der kilder alle de rigtige steder”, men værterne fra Sats På podcasten har ikke den store fidus til spillerne fra de to topklubber når det kommer til Super Manager

Du skal i stedet kigge imod vicemestrene fra FC Midtjylland, der møder Horsens, samt de grønne fra Viborg, der hjemme tager imod OB – og det øjeblikkelige førerhold FC Nordsjælland, som får besøg af AGF.

Og så er Fosgaards mantra til resten af managerspillet: “Trust the process”. Løst oversat betyder det, at du skal undgå paniksalg og kigge lidt mere langsigtet – altså flere runder frem – når du sætter dit managerhold.

Hør alle manager-tipsene i Sats På podcasten, hvor producer-Jeppe er stand-in for ferie-ramte Nikolaj “Botten Anna” Bisgaard. 

Tre tips til 13. runde

Fosgaards kaptajn
Andreas Schjelderup
FC Nordsjælland
5.321.000
vs. AGF

Lasse Fosgaard tror at FC Nordsjælland kan gå hele vejen og tage mesterskabet i år. Manden der skal skyde dem til tops er den unge nordmand Andreas Schjeldrup, som er spillet mest vækstede – og “kun” koster 5.3 mio. – og FCN er favorit i runde 13, hvor de hjemme tager imod AGF.

Fosgaard's undervurderede
Frederik Gytkjær
Lyngby BK
4.100.000
vs. AaB

En ærgerlig VAR-kendelse kostede et mål i sidste runde, men Lasse Fosgaard tror på, at Lyngby hiver deres første sejr i land i hjemmebane opgøret mod AaB. Målene fra de kongeblå kommer fra Frederik Gytkjær, som er taget af under 2 procent af holdene.

Bisgaard's undervurderede
Nils Mortimer Moreno
Viborg FF
3.751.000
vs. OB

Han er startet inde i hver kamp siden salget af Longwijk – og i skrivende stund er han kun at finde på 1. % af managerholdene – og med OB hjemme, så kan der godt komme et godt udbytte fra den tidligere Barcelona-spiller.

*Anbefalingerne er opdateret, da Botten Anna overså en karantæne til anfører-anbefalingen Evander. Han peger i stedet på en af FCM holdkammeraterne, Anders Drejer eller Gustav Isaksen, som et godt kaptajnvalg til 13. runde af Super Manager.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1. Tobias Mølgaard
AGF
2.500.000
0 %
2. Frederik Tingager
AGF
3.500.000
0 %
3. Tobias Anker
AGF
2.500.000
Sæt hold

Værternes managerhold

Nikolaj Bisgaards start 11’er til 13. runde

Lasse Fosgaards start 11’er til 13. runde

Du kan også allerede nu læse hvordan de går med de danske spillere – med managerøjne – frem imod VM 2022. Læs seneste VM 2022 Formbarometer her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *