Målfest på San Siro

Lautaro Martínez lavede hattrick sidste gang Inter mødte Salernitana, men alt tyder på, at en både billigere og mere chanceskabende angrebskonkurrent vil stjæle rampelyset i den kommende runde.

Lørdag den 15. oktober klokken 15:00 går det løs, og 10. runde af den bedste italienske fodboldliga markerer starten på afslutningen af Serie A Manager – Efterår 2022.

Køb ind til resten af spillet

Udover den kommende, er der 5 runder tilbage. Kigger vi på de første ni spillerunder af efterårssæsonen, er der nogle tendenser som er gennemgående.

Napolis uovervindelighed vil ingen ende tage. Til de næste runder er det derfor vigtigt at have et par Napoli-spillere på holdet. Til gengæld er der også en vis uafklarethed i Napolis offensiv, som kan resultere i overraskende startopstillinger. Rammer man plet, kan det være gunstigt – også selvom de møder Roma i runde 11.

AC Milans kampprogram er meget attraktivt set i et større perspektiv. I følge bookmakerne vil de vinde alle kampe i resten af Serie A Manager – Efterår 2022. Og der er flere attraktive spillere om buddet hos de forsvarende mestre.

Fokus på de to Milano-hold

Det er med udgangspunkt i deres store favoritværdighed, at 2 af ugens 8 anbefalinger er AC Milan-spillere. Har man ikke allerede Rafael Leão, er han også oplagt at købe som et supplement til de angribere, som er fremhævet i ugens optakt.

Angrebet bør nemlig blandt andre bestå af Fiorentinas tidligere Real Madrid-spiller, som i den kommende runde kan bidrage til at vende skuden for Firenze-holdet. Det helt store angrebskøb er dog at finde i Inter, hvor en rutineret og målsulten spiller er mest oplagt til anførerbindet.

Inters målscore på 10-0 i de seneste to kampe mod Salernitana tyder på, at det bliver målrigt opgør på San Siro. Derfor er der også stor appel til en prisvenlig Inter-forsvarer. Defensiven suppleres samtidig med den formstærke Napoli-keeper og Spezias unge svenske back.

Herunder får du 8 spilleranbefalinger til runde 10 af Serie A Manager.

8 tips til 10. runde

Overvej at sælge
Giacomo Raspadori
Napoli
4.444.000
vs. Bologna

Victor Osimhen er nærmest kommet sig over sin skade, og klubben har meldt ud, at han træner med holdet igen. Efter alt at dømme må det betyde, at han er disponibel i kampen mod Bologna. Dermed en opfordring til at holde øje med klubbens opdateringer og overveje at sælge Raspadori (og Simeone), hvis Osimhen er tilbage igen.

Muren
Alex Meret
Napoli
6.362.000
vs. Bologna

En Napoli-spiller som du til gengæld bør investere i, er deres målmand, Alex Meret. Napoli har været uovervindelige på det seneste, og med sejre i de seneste fire kampe mod Bologna tyder alt på, at den gode stime fortsætter. Napoli ligger i bunden af tabellen for xGA, og der er derfor stor sandsynlighed for, at de også vil holde nullet på søndag.

Den solide
Francesco Acerbi
Internazionale
3.494.000
vs. Salernitana

Bookmakerne har Inter som en af de største favoritter til et ‘clean-sheet’ i den kommende runde, og de har ikke lukket mål ind i nogen af sidste sæsons kampe mod Salernitana. Acerbi er et godt alternativ til holdets dyre forsvarsspillere, og fra hans tid i Lazio ved vi, at han også kan score mål. 4 træffere kom han op på i sidste sæson.

Enableren
Emil Holm
Spezia
2.013.000
vs. Cremonese

Hvis det skal være helt billigt, er det ikke dumt at kigge i retning af Spezia i den kommende runde. De er favoritter til at vinde kampen, og med Cremoneses sløje start i Serie A er det ikke helt usandsynligt, at det sker. Emil Holm starter inde, og med den meget lave pris er det værd at tage chancen mod et endnu ikke vindende oprykkerhold.

Den langsigtede
Sandro Tonali
AC Milan
4.795.000
vs. Hellas Verona

AC Milan er store favoritter i de næste 6 kampe, og spillere derfra kan derfor blive på holdet i resten af spillet. Hvis angrebet er fyldt op, og der dermed ikke er plads til Leao, er Tonali et godt midtbane-alternativ. Han scorede 5 mål og lavede 2 assists i sidste sæson, og med sin plads i startopstillingen bør han kunne hive mange point hjem.

Den frække
Brahim Diaz
AC Milan
6.066.000
vs. Hellas Verona

Han lavede et fantastisk mål mod Juventus i sidste runde, og det bør medføre, at han får mere spilletid. La Gazetta har ham i startopstillingen, og med samme argument om AC Milans gode kampprogram er Diaz en langsigtet løsning. I forhold til Tonali er Diaz en smule mere offensiv, men med større risiko for at havne på bænken.

Den kortsigtede
Luka Jovic
Fiorentina
5.124.000
vs. Lecce

Kun ét mål har han scoret indtil videre, men han har alligevel formået at spille sig til en xg90 på 0,55 – så han kommer til chancerne, må vi konkludere. Fiorentina har haft nogle svære opgør i de seneste par runder, men de er favoritter mod Lecce. Med sin høje xG bør Jovic komme på tavlen og bryde sit holds dårlige stime i Serie A.

Kaptajnen
Edin Dzeko
Internazionale
7.707.000
vs. Salernitana

Inter har tradition for at score mange mål mod Salernitana, og har vundet 5-0 i de seneste to opgør mellem holdene. Derfor er det oplagt at give anførerbindet til en offensiv Inter-spiller, og her er den uopdagede Edin Dzeko den bedste kandidat. 1,5% har ham på holdet, og med en xg90 på 0,71 er hans scoringspotentiale meget stort.

Top 3: vækst i runde 20
314.000
1. Simeon 'Simy' Nwankwo
Salernitana
2.220.000
286.000
2. Marko Arnautovic
Internazionale
5.150.000
284.000
3. Matteo Cancellieri
Empoli
3.250.000
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.083.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.583.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Tjek hold
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *