Gylden mulighed for Vlahović

Det tyder på, at Immobile er ude med en længerevarende skade. Det giver Juventus’ stjerneangriber chancen for at lægge afstand til sin nærmeste konkurrent i kampen om topscorertitlen – og høste point til dit managerhold.

11. runde af Serie A Manager – Efterår 2022 starter fredag den 21. oktober klokken 20:45, når Juventus tager imod Empoli på Allianz Stadium i Torino.

De fleste managerhold består af spillere fra både Roma og Napoli. Tør man ikke beholde dem, kan det blive en stor transferudgift, men der er heldigvis mange attraktive erstatninger.

Juventus, Milan og Sassuolo i defensiven

På målmandsposten er der til den kommende runde tre forskellige, som er i fokus. Sassuolos målmand er interessant til kampen mod Verona, og så er han i den lidt lavere ende af prisskalaen.

Er der overskud på kontoen, er det bedste valg at finde hos Juventus eller AC Milan. Sidstnævntes målmand er dog svær at vide sig helt sikker på, for første-keeperen Mike Maignan er muligvis tilbage fra sin skade. Det kræver derfor lidt research i løbet af ugen, hvis man vil være helt sikker på, hvem der starter inde.

Til gengæld er der en anden defensiv AC Milan-spiller, som er sikker i startopstillingen. Med sin lave popularitetsprocent og pris er han umulig at komme udenom.

Uopdaget oprykker og xG-valgene

På de offensive pladser er der også attraktive valgmuligheder. Lecce har en uopdaget kantspiller, som er den mest vækstende af alle de tre oprykkerholds spillere. Også Udinese gemmer på uopdaget guld, så der er endnu en gang rig mulighed for at skille sig ud med sine handler.

Napolis mest målfarlige spiller, målt på ‘expected goals’, er tilbage fra sin skade – og skal derfor også tilbage på holdet. Han skal dog ikke have anførerbindet, for der er endnu flere point at hente hos en helt særlig Juventus-spiller.

Se hvem herunder, hvor du får 8 spilleranbefalinger til runde 11 af Serie A Manager.

8 tips til 11. runde

Must sell
Ciro Immobile
Lazio
10.410.000
vs. Roma

Ifølge italienske medier er Immobiles skade værre end umiddelbart forventet, og der er en risiko for, at han først vender tilbage i 2023. Er det tilfældet, og kommer der ikke nye opdateringer i løbet af ugen, skal Immobile sælges. Han er den dyreste i spillet, og kan frigive penge til slutspurten, som begynder at nærme sig.

Wojciech Szczesny
Juventus
6.600.000
vs. Internazionale

Keeperen i denne runde skal findes i enten Juventus eller AC Milan. Grundet usikkerhed om hvorvidt AC Milans Maignan er tilbage eller ej, bliver Szczesny det endelige valg. Allegris Juventus-hold har holdt målet rent i halvdelen af de første 10 kampe, og med Empolis lave xG (10,03) for sæsonen vil ‘Juve’ formentlig også holde nullet på fredag.

Det billige alternativ
Andrea Consigli
Sassuolo
4.593.000
vs. Empoli

Sassuolo tangerer Juventus’ antal af ‘clean-sheets’ i sæsonen, og deres keeper er to millioner billigere. Modstanderen er dog ikke lige så overkommelig som Juventus’, for selvom Sassuolo møder det formsvage Verona-hold på hjemmebane, plejer deres kampe at være ret målrige. Det er en kalkuleret risiko at købe Consigli.

Enableren
Matteo Gabbia
AC Milan
2.683.000
vs. Spezia

Det er sjældent, at en enabler er så godt et valg som i denne runde. AC Milans store favoritværdighed mod Monza kan både resultere i ‘clean-sheet’ og point for sejr, og så er Gabbias popularitetsprocent helt i bund. 2,2% har ham på holdet, og med en forventet plads i startopstillingen for de forsvarende mestre er han tæt på at være et must have!

Den uopdagede
Gabriel Strefezza
Lecce
5.142.000
vs. Udinese

Den 25-årige kantspiller er Lecces topscorer med fire mål i sæsonen, og så er han kun valgt af 0,3%. Lecce møder Bologna i næste runde, som er det hold der har registreret anden flest mål i mod sig. Bolognas defensiv er ustabil, og det vil Strefezza udnytte. Han er et valg, hvor man virkelig kan differentiere sig. I øvrigt sparker han straffe.

Den langsigtede
Gerard Deulofeu
Udinese
6.528.000
vs. Lecce

Udover AC Milan, er Udinese et af de hold, hvis spillere kan beholdes i resten af Serie A Manager – Efterår 2022. Målt på ‘expected goals’ er Deulofeu den Udinese-spiller, som kommer til flest målfarlige chancer. Han har tilmed lavet 6 assists i de første 10 kampe, og ligger også i toppen af tabellen for ‘expected assists’.

Den frække
Victor Osimhen
Napoli
9.021.000
vs. Atalanta

Det kan godt være, at de møder Roma i den kommende runde, men Napoli er i deres bedste form længe, og kampene mellem de to hold har før været målrige. Osimhen er tilbage fra sin skade, og hans popularitet (8,8%) er dermed ikke helt til tops endnu. Han har registreret imponerende 1,06 xg90, så der kan gemme sig en vækstskat i Napolis angreb.

Kaptajnen
Dusan Vlahovic
Juventus
9.702.000
vs. Internazionale

I sidste sæson snuppede Immobile titlen som topscorer for næsen af Vlahovic. Duellen mellem de to er atter i gang – og det er i kampe som denne, at Vlahovic kan rykke fra den italienske målkonge. Den 22-årige serber har blod på tanden, og som den mest målfarlige Juventus-spiller, målt på xG, kan det resultere i en stor point-vækst mod Empoli.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.073.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.573.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Holdet.dk

Hvis du skal varme op til VM Manager 2022, så kan du læse vores VM Formbarometer for danskerne.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *