Uopdaget guld og topscorer-appel

Det er blevet tid til at lave en tung investering! Sidste sæsons topscorer skal tilbage i startopstillingen, som også skal forsynes med uopdagede spillere fra Torino og Bologna.

Runde 7 af Serie A Manager sparkes i gang fredag den 16. september klokken 20:45, når Salernitana tager imod oprykkerne fra Lecce på Stadio Arechi.

I sidste runde var det netop Salernitana, som stjal opmærksomheden, da de forhindrede Juventus’ tredje hjemmebanesejr i sæsonen. I tillægstiden udviklede kampen sig til et kaos, hvor hjemmeholdet fik udvist to vigtige spillere. Juan Cuadrado og Arkadiusz Milik måtte forlade banen, og tilsluttede sig dermed Juventus’ lange liste af spillere, som ikke er til rådighed i runde 7.

Set fra et manager-perspektiv kan der drages fordel af Juventus’ mange skader og karantæner. Modsat andre Serie A-klubber som spiller Champions League eller Europa League, er Juventus’ startopstilling ret forudsigelig i den kommende runde.

Mange spændende muligheder

Fra et statistisk synspunkt kan det ikke diskuteres, at Juventus’ topangriber skal ind på holdet. ‘Den Gamle Dames’ mest rutinerede stopper gør sig også fortjent til en startplads; han har nemlig både potentiale til scoring og ‘clean-sheet’. Det er tilmed oplagt at kigge i retning af Fiorentina, hvis der skal findes gode defensive løsninger til 7. runde Serie A Manager.

På de offensive pladser er der rig mulighed for at skille sig ud med en spiller fra både Bologna og Torino. Marko Arnautović og Nikola Vlašić er nemlig begge gået under radaren trods deres solide præstationer i sæsonens første 6 kampe.

I sidste sæson kæmpede Dušan Vlahović og Ciro Immobile om titlen som topscorer. Sidstnævnte vandt, lige så vel som han også vandt dysten om at blive det bedste kaptajnvalg til runden. Det skyldes blandt andet Immobiles lavere popularitetsprocent sammenlignet med Vlahovićs.

Herunder kan du læse hvilke overvejelser, der ellers ligger forud for runde 7 af Serie A Manager.

8 tips til 7. runde

Must sell
Leonardo Spinazzola
Roma
3.228.000
vs. Internazionale

Roma går to svære runder i møde mod henholdsvis Atalanta (H) og Inter (U). Af den grund er det tid til at sælge Spinazzola og søge nye veje, da Roma får svært ved at holde målet rent mod de to målivrige hold. Spinazzola er samtidig spillets mest valgte forsvarer (49,6%), så differentieringsmulighederne er begrænsede med ham på holdet.

Muren
Pietro Terracciano
Fiorentina
4.621.000
vs. Atalanta

I følge bookmakerne er Fiorentina det hold, som er mest tilbøjelige til at holde “buret rent” i den kommende runde. Det tyder på, at Terracciano fortsat vil være førstevalget til målmandsposten. I de seneste 3 kampe har Fiorentina nemlig kun lukket 4 mål ind, selvom de har registreret 5,65 forventede mål imod sig.

Den solide
Leonardo Bonucci
Juventus
4.780.000
vs. Bologna

Den rutinerede italiener er tilbage på sin faste plads efter et kortere skadesforløb. Juventus møder Monza, som er det hold, der har registreret færrest xG. Det kan derfor sagtens blive til points for “rent bur” til Bonucci. Han sparker samtidig straffe, såfremt Allegri kan tilgive sidste rundes afbrænder. Han scorede trods alt på riposten.

Den uopdagede
Nikola Vlasic
Torino
4.088.000
vs. Napoli

Sassuolo er i en dårlig stime, og har kun vundet én af sæsonens 6 kampe. Af den grund er det oplagt at kigge mod Torino, som bookmakerne har som rundens 2. største sejrsfavorit. Her finder du blandt andre Vlasic, som er på udlån fra West Ham. 3 træffere er det blevet til allerede, og så er prisen overkommelig for en målfarlig midtbanespiller.

Enableren
Matteo Cancellieri
Lazio
2.129.000
vs. Spezia

Han har endnu ikke spillet sig ind i Sarris startopstilling, men fortjener stadig en anbefaling. Han kan give luft i budgettet og pluspoint for sejr. Det er heller ikke helt usandsynligt, at der kommer mål eller assists oveni hatten. På blot 49 minutters spilletid er han nemlig kommet op på 0,43 xA og den 2. højeste xg90 på hele Lazios hold.

Den oplagte
Dusan Vlahovic
Juventus
9.195.000
vs. Bologna

Målt på ‘expected goals against’ er Monza det hold, som lader modstanderen komme til flest målfarlige chancer. Og Vlahovic er, målt på ‘expected goals’, den mest målfarlige spiller i Juventus. Regnestykket er simpelt; Vlahovic bør score mod Monza. Juventus går gennem en svær periode, og vil gøre alt for at få 3 points mod oprykkerne.

Den undervurderede
Marko Arnautovic
Bologna
5.309.000
vs. Juventus

6 mål i sæsonens første 6 kampe og alligevel er han kun valgt af 6,8%. Det hænger ikke helt sammen, når man også tager hans pris med i overvejelserne. Han er prissat for lavt, men det er kun en fordel. Han udgik mod Fiorentina, men Bolognas træner påpeger, at Arnautovic bør være klar igen til kampen mod Empoli, hvor han er scoringsfavorit.

Kaptajnen
Ciro Immobile
Lazio
10.109.000
vs. Spezia

Han er spillets dyreste angriber, men det er berettiget. I sidste sæson blev han topscorer i Serie A med 27 træffere, en titel som han uden tvivl vil forsøge at forsvare. Samtidig er Cremonese det hold, som har registreret 2. flest xgA – så der er målpotentiale for Immobile. Med lidt god vilje kan han i øvrigt beholdes i de næste 6 runder.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.073.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.573.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Holdet.dk

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *