Løsningen er: 3 populære, 8 upopulære

Tre spillere går igen på stort set alle hold, og der er ingen grund til at sælge dem. Hvis du vil overhale konkurrenterne, er det derfor en god idé at grave dybt, og finde spillere som er uopdagede og har stort vækstpotentiale. Vi hjælper dig på vej!

Fredag den 3. marts klokken 20:45 starter 10. runde af Serie A Manager – Forår 2023. For tredje gang i træk åbner Napoli runden. Denne gang er det hjemme på “Stadio Diego Armando Maradona”, hvor Immobile og co. kan se frem til en tur i managen.

Tre spillere går igen

Vi er tæt på halvvejs i forårsspillet, og der er nogle tydelige tendenser som står i vejen for de helt store rokader på highscorelisten. For eksempel er kombinationen af Kvaratskhelia, Osimhen og Højlund at finde hos stort set alle managers i top-100.

De tre ovenstående spilleres høje vækstpotentiale giver ingen rationel grund til at sælge dem, og derfor er taktikken en anden. Behold de tre spillere og forsøg at skille dig så meget ud som muligt på de resterende otte positioner.

Alternativer til de populære

Der er mange spændende spillere at skille sig ud med, og i ugens optakt har jeg udvalgt nogle, som scorer højt på xG90 eller xA90, eller som har et stort “clean-sheet”-potentiale.

I defensiven er det Sassuolo, Monza og Salernitana som stjæler rampelyset. Det skyldes deres store sandsynlighed for “rent mål” samt deres lave priser og popularitetsprocenter.

Inter er storfavoritter i runden, og derfor er der også gjort plads til en Inter-midtbanespiller som er stærk offensivt og kun er valgt af 3%.

Derudover er der gravet dybt for at finde tre angribere, som er valgt af under 10%, og som kan konkurrere med spillets meget populære offensive spillere. Én af de tre angribere skal tilmed have anførerbindet i den kommende runde.

Se hvem der er tale om herunder, hvor du får otte tips til runde 10 af Serie A Manager.

8 tips til 10. runde

Den kortsigtede mur
Andrea Consigli
Sassuolo
3.839.000
vs. Cremonese

Blandt de målmænd som ikke koster spidsen af en jetjager og er meget populære, er Consigli det bedste valg til runden. Sassuolo møder Cremonese som, mildest talt, ikke har imponeret i denne sæson. Kun 9 point er det blevet til, og så er de det hold som er kommet til allerfærrest målfarlige chancer, målt på “expected goals”, siden årsskiftet.

Den langsigtede mur
Michele Di Gregorio
Monza
4.019.000
vs. Empoli

Monza er også et godt valg til runden. Udover Di Gregorios lave pris og favoritværdigheden over Empoli er Monzas keeper én, som kan beholdes i de næste tre runder. Først er den kommende kamp mod Empoli, og efterfølgende venter Verona (U) og Cremonese (H). Bookmakerne mener, at det bliver til tre Monza-sejre.

Enableren
Ruan Tressoldi
Sassuolo
2.132.000
vs. Cremonese

Det er uhyre sjældent, at et godt defensivt køb både er billigt, og med stor sandsynlighed vil høste point for “rent mål”. Tressoldi er så tæt på at være gratis, som spillet tillader, og skal købes af samme argumenter som for valget af Consigli. Derudover er Tressoldi den Sassuolo-forsvarer som har den højeste xG90. Must have!

Den frække
Pasquale Mazzocchi
Salernitana
3.012.000
vs. Sampdoria

Bookmakerne tror på en Sampdoria-sejr, men det gør jeg ikke! Salernitanas spillere er fulde af selvtillid ovenpå deres 3-0-sejr over Monza. Derudover er Sampdoria ligaens mindst målfarlige hold målt på “xG”, så der er potentiale for et “clean-sheet”. Mazzocchini har samtidig en xA90 på 0,16, hvilket er i den høje ende blandt forsvarene i Serie A.

Den undervurderede
Denzel Dumfries
Internazionale
5.528.000
vs. Lecce

Inter er rundens største sejrsfavorit, og deres spillere er i forvejen ret populære. Dumfries er dog gået under radaren trods sine præstationer. Han er en af de mest sikre spillere i Inters startopstilling, og ser man bort fra angriberne, er han den spiller i klubben som gør det bedst offensivt. Hans xG90 er på 0,21 og hans xA90 er på hele 0,30.

Den uopdagede
Riccardo Orsolini
Bologna
4.539.000
vs. Torino

Han ligger i top-5 over de spillere som har vækstet mest, og det skyldes hans 5 mål og 2 assists i forårsspillet. Hans offensive kvaliteter understreges af hans xG90 på hele 0,39, og man må spørge sig selv – hvorfor er han kun valgt af 2,1%? Han er et oplagt køb for de chancelystne managers som trænger til et spark op ad highscorelisten.

Differential
M'Bala Nzola
Spezia
4.681.000
vs. Hellas Verona

Nzola er et alternativ til Orsolini, som også appellerer til den chancelystne manager. De fleste managers har de to populære angribere, Osimhen og Højlund, så det er en god idé at differentiere sig på i hvert fald én af angrebspladserne. Her er Nzola et godt valg, da han har en xG90 på 0,44 og møder et Verona-hold som er gavmilde med målene.

Kaptajnen
Ademola Lookman
Atalanta
7.486.000
vs. Udinese

Har man allerede Højlund på holdet, er han et udmærket kaptajnvalg til runden. Kollegaen Lookman overgår dog den unge dansker på statistikken, og er derfor et endnu bedre valg. Lookmans xG90 er på 0,53 og hans xA90 er på 0,31. Det svarer altså til et forventet mål i hver anden kamp og en assist i hver tredje! Derudover er han kun valgt af 8,5%.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.073.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.573.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *