“All in” på de lyseblå fra Rom

De seneste tre gange Lazio har mødt Spezia, har førstnævnte i snit scoret omkring 5 mål pr kamp! Et nyt opgør mellem de to hold står for døren – og der er udsigt til en målfest, som uden tvivl bliver sjovest for Immobile og co.

Fredag den 14. april klokken 18:30 starter 15. runde af Serie A Manager – Forår 2023. Oprykkerne Cremonese indleder runden, når de tager imod Empoli på Stadio Giovanni Zini. Det er dog ikke dén kamp, man som manager kan se mest frem til.

Dyre Lazio-køb bliver pengene værd

Hovedbegivenheden i runde 15 foregår dog også på fredag. Den finder sted cirka 150 kilometer syd for Cremona, i La Spezia – hvor Spezia holder til. Her tager de imod Lazio, som før har vist, at de ikke er bange for at lave mål, når de møder Semplicis mandskab.

Af den grund er det et “must” at bruge transferpengene på spillere fra Lazio. Mere specifikt er der stor tiltro til Milinkovic-Savic, som er inde i en god periode. Også Zaccagni er et godt valg – og han fås til en lidt billigere pris.

Rundens kaptajn er også at finde i Rom-klubben. Ciro Immobile er nemlig kommet sig over sin skade, og der er høje forventninger til ham – han har nemlig for vane at lave hattrick mod Spezia.

“Understats” foretrukne

Torino og AC Milan er også to klubber, som er værd at kigge i retning af, hvis offensiven skal forsynes med nye kræfter. Her er der med udgangspunkt i “Understats” statistikker zoomet ind på de bedste spillervalg i klubberne.

Selvsamme hjemmeside er brugt til at finde rundens bedste defensive valg. Her er det endt med en offensivt begavet Torino-forsvarer, en dyr Napoli-målmand med stort “clean-sheet”-potentiale, og en lidt billigere Lecce-keeper som alternativ, hvis budgettet er stramt.

Herunder får du 8 spilleranbefalinger til runde 15 af Serie A Manager.

8 tips til 15. runde

Det bedste målmandsvalg
Alex Meret
Napoli
6.923.000
vs. Salernitana

Napoli er, i år, dét hold, som har imponeret mest – både i forhold til at score mål, men også defensivt. I følge “Understat” skulle de siden årsskiftet have lukket 11,23 mål ind, men bolden er kun kommet forbi Meret 9 gange. I den kommende runde er de tilmed ligaens største favorit til at holde “clean-sheet”, så målmandsvalget er åbenlyst.

Det billige alternativ
Wladimiro Falcone
Lecce
3.884.000
vs. Udinese

Ulempen ved Alex Meret er hans høje pris, men heldigvis er der et godt alternativ, hvis budgettet er presset. Han hedder Wladimiro Falcone og er fast keeper hos oprykkerholdet Lecce. I den kommende runde møder de Sampdoria, og sidst de to hold mødtes, lukkede Falcone ingen mål ind. Ifølge bookmakerne vil han holde nullet igen.

Den solide
Stephane Singo
Torino
3.683.000
vs. Atalanta

Hvis man scroller forbi topholdene i “Understats” statistik over “expected goals against”, er Torino det første hold man støder på. De er nemlig ret så dygtige til at holde nullet, og lader deres modstandere komme til meget få chancer. Og så har de Singo i forsvaret, som også er dygtig offensivt. 0,17 xG90 har han præsteret siden årsskiftet. Køb!

Enableren
Kristjan Asllani
Internazionale
2.595.000
vs. Lazio

Den unge albaner fik lov at starte inde i sidste runde, hvor han præsterede en xA90 på imponerende 0,46. På baggrund heraf, og da Inter spiller Champions League i midtugen, ser det ud til, at Asllani får chancen i start 11’eren igen. “La Gazzetta” er enige i den påstand. Til prisen vil jeg mene, at det er værd at tage chancen.

Momentum-spilleren
Sergej Milinkovic-Savic
Lazio
7.983.000
vs. Internazionale

Zoomer mand ind på de varmeste spillere i Serie A i øjeblikket, og ser på deres præstationer i et kort perspektiv, vil man utvivlsomt få øje på Lazios Milinkovic-Savic. 0,73 xG kom han op på i sidste kamp, og når de møder Spezia, lugter det lidt af en målfest. 3 mål har han scoret i de sidste to kampe, hvor holdene har mødt hinanden.

Den uopdagede
Brahim Diaz
AC Milan
6.774.000
vs. Roma

En anden midtbanespiller som er glad for at score mål er den spanske Brahim Diaz, som for tiden er fast mand i AC Milans startopstilling. Det skyldes uden tvivl hans offensive evner, som har ledt ham til en xG90 på 0,33 og en xA90 på 0,30. Milan er store favoritter i de næste to kampe, og Diaz kan, med lidt god vilje, beholdes længere.

Den frække
Antonio Sanabria
Torino
4.196.000
vs. Atalanta

Vi har allerede været en smule inde på Torino og deres defensive kvaliteter, men deres offensiv er bestemt også værd at kigge i retning af. Mere specifikt er det Sanabria der skiller sig ud – med en xG90 på 0,44 og en xA90 på 0,17. Han er kommet på måltavlen to gange i de seneste tre opgør mod Salernitana, og han sparker i øvrigt straffe.

Kaptajnen
Ciro Immobile
Lazio
9.397.000
vs. Internazionale

Der er ingen tvivl – anførerbindet skal sidde på den italienske Lazio-konge. Han triumferer gang på gang, og særligt mod Spezia har han for vane at slippe tøjlerne helt! I sidste sæson lavede han et hattrick på 40 minutter mod dem, og havde en afgørende finger med i spillet de efterfølgende kampe mellem de to hold.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.073.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.573.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *