Napoli er millimeter fra Scudettoen

Der er allerede jublen i Napolis gader, for alt peger på, at Scudettoen endelig er hjemme i den syditalienske by efter 33 års venten. Det kræver kun, at Napoli vinder over Salernitana, og at Lazio taber til Inter i den kommende runde.

Fredag den 28. april klokken 18:30 starter 17. runde af Serie A Manager – Forår 2023, og med 7 runder tilbage er den 121. sæson af Serie A snart ved vejs ende.

Afgørelsens time

Det kan ikke komme bag på mange Calcio-fans, at Napoli inden længe står til at vinde deres første Scudetto i 33 år. De har spillet en forrygende sæson, og deres fans går ikke stille med dørene.

I Napoli er sejrsrusen allerede stukket helt af, på trods af, at der stadig er en minimal risiko for, at det syditalienske hold ikke vinder ligaen. I tilfælde af at Napoli taber alle sæsonens resterende kampe – og Lazio vinder deres, vil Scudettoen gå til sidstnævnte.

…men dét scenarie er dybt urealistisk, og det er blot et spørgsmål om runder før Napoli officielt er mestre.

Blod, sved og tårer

Det kræver en sidste indsats for Spallettis mandskab, hvis trofæet skal hives hjem. Der er ingen tvivl om, at Osimhen og co. vil give den en skalle indtil Scudettoen er hjemme.

Derfor er det også helt uundgåeligt at klikke fire Napoli-spillere ind på holdet. Der er udsigt til sejrsrus og pointhøst.

Førerholdets keeper er den mest oplagte til at holde clean-sheet, og af samme årsag skal der også findes plads til mindst én af deres forsvarsspillere.

Deres stjerneangriber og ligaens topscorer er endelig skadesfri, og hvis han ikke allerede er klikket ind på holdet, er det med at gøre det. Han skal også have anførerbindet.

For de managers hvor budgettet er presset, er der heldigvis en løsning. Fiorentina og Sassuolo gemmer på uopdagede og billige spillere.

Herunder får du 8 spilleranbefalinger til runde 17 af Serie A Manager.

8 tips til 17. runde

Must sell
Olivier Giroud
AC Milan
7.192.000
vs. Roma

Han er ejet af en fjerdedel af spillets managers, og hans trend er opadgående. Det skyldes nok, at mange ikke er bekendt med hans skade. Slutspurten skal snart sættes ind, og det kan ikke betale sig at spilde en yderst vigtig angrebsplads på en skadet Giroud. Sælg ham og lav en langsigtet angrebsinvestering!

Muren
Alex Meret
Napoli
6.923.000
vs. Salernitana

Meret er i den helt dyre ende af prisskalaen, men det bedste målmandskøb til runden hvad angår sandsynligheden for “clean-sheet”. Napoli spiller om guldet og vil være max tændte til kampen. Selvom niveauet har ligget højt for det Syditalieske hold gennem sæsonen, er der altså store ting i vente. Det vil man som manager ikke gå glip af.

Den alternative mur
Pietro Terracciano
Fiorentina
4.627.000
vs. Sampdoria

Hvis budgettet er stramt, eller du er for nærig til at lægge knap syv millioner for Napolis keeper, ser det heldigvis ikke helt sort ud. Fiorentina møder Sampdoria, ligaens mindst målfarlige hold målt på “expected goals”, og derfor er Terracciano et udemærket alternativ. I de seneste to kampe mod Sampdoria har han holdt målet rent.

Den solide
Mathias Olivera
Napoli
3.827.000
vs. Salernitana

Der er vist ingen grund til de store gentagelser, men Napolispillere er “must haves”. Jo flere jo bedre. Derfor gøres der også plads til en i forsvaret, og med henblik på holdets mange dyre spillere, som også skal købes, er der her fundet en forsvarsspiller som er i start 11’eren, og som kun koster 3,8 millioner.

Enableren
Ruan Tressoldi
Sassuolo
2.239.000
vs. Empoli

I forlængelse af ovenstående forsøg på at finde billige alternativer til rundens dyre anbefalinger, er det helt og aldeles oplagt at kigge i retning af Sassuolo. De er store sejrsfavoritter mod Empoli, og deres spillere er i den helt billige ende. Tag for eksempel Tressoldi som starter inde, og som kun koster 2,2 millioner.

Den uopdagede
Filip Kostic
Juventus
6.808.000
vs. Bologna

Et af Juventus’ nyeste indkøb har vist, at han har niveau til at spille i en af Italiens bedste fodboldklubber. Kostic er blevet fast inventar i startopstillingen og har shinet med 3 mål og 8 assists i sæsonen. Han har tilmed både overpræsteret sin xG og xA, hvilket vidner om en dygtig spiller som kan håndtere teknisk svære situationer.

Den frække
Armand Lauriente
Sassuolo
4.516.000
vs. Empoli

Historikken siger, at Lauriente er Sassuolos straffesparksskytte når Berardi er skadet eller på bænken. Og det ser ud til, at det er den situation, som Modena-klubben står i nu. Derfor er det oplagt at klikke den 24-årige franskmand ind på holdet, som i øvrigt har præsteret en xG90 på 0,22 og en xA90 på 0,17.

Kaptajnen
Victor Osimhen
Napoli
10.386.000
vs. Salernitana

Ligaens topscorer har været en smule skadesramt, og derfor er hans popularitet faldet en smule. Dermed ikke sagt at den er lav, for han er stadig en af spillets mest populære. Og det er der god grund til. 0,95 xG90 har han præsteret i sæsonen, hvilket svarer til cirka et mål pr kamp. Før har han været et godt valg, men denne gang er han uundgåelig.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.073.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.573.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *