Midtuge-alarm, husk at skifte ud!

Der er masser af Serie A på programmet i den kommende uge, for alle ligaens hold skal spille to gange! Hele otte hold tager del i starten af runde 18, så der er ingen grund til bekymring over klubbernes vanlige midtuge-rotation.

18. runde af Serie A Manager – Forår 2023 sparkes i gang onsdag den 3. maj klokken 18:00.

Den indledes med fire kampe, hvor blandt andet bundproppen Sampdoria tager imod Torino på Stadio Luigi Ferraris i Genoa. Med hjemmeholdets meget lave “xG” og høje “xGA” er der stor appel til Torinos spillere, som bør klikkes ind på holdet.

De tre øvrige kampe som starter klokken 18:00 er dog ikke mindst ligeså attraktive. Opgørene mellem Atalanta-Spezia, Juventus-Lecce og Salernitana-Fiorentina byder på store niveauforskelle, og er derfor attraktive set fra et manager-perspektiv.

…og så kan de endelige startopstillinger ses inden rundestart, hvilket er en stor fordel. Midtugerunder byder nemlig ofte på stor rotation i start 11’erne.

Guldkampen er stadig i gang

Med Lazios nederlag til Inter havde Napoli muligheden for at snuppe trofæet i weekenden, da de spillede mod Salernitana.

Det tegnede godt for den Syditalienske klub, men de solgte skindet for tidligt. Hele Napoli var dækket af blå røg, og stadion var ekstatisk. Så ekstatisk, at Napolis spillere mistede fokus.

I 84. minut lavede Salernitanas Boulaye Dia et fremragende mål, og reducerede til 1-1, som blev kampens slutresultat. Dermed er kampen om Scudettoen stadig i gang.

Det er egentlig udemærket for de managers, som har fire Napoli-spillere på holdet. De skal beholdes, og vil med al sandsynlighed indbringe en fornuftig vækst mod Udinese.

Spallettis mandskab er nemlig store sejrsfavoritter, og har ikke tabt til holdet fra Udine i de seneste 13 opgør mellem de to hold.

Et væld af muligheder

Der kan ske store omrokeringer på highscore-listen i den kommende runde, for hele otte hold er storfavoritter. Det betyder attraktive transfer-muligheder i alle prisklasser og på alle positioner.

Jeg har zoomet ind på de 8 bedste spillervalg til runde 18 af Serie A Manager. Du kan se dem herunder.

8 tips til 18. runde

Muren
Mike Maignan
AC Milan
6.265.000
vs. Spezia

Ifølge bookmakerne er Milan rundens største favorit til at holde målet rent. Kigger man på de to holds seneste opgør, giver det god mening, at favoritværdigheden er havnet hos de rød-sorte fra Milano. 0-0 blev den godt nok da de mødte hinanden i november, men Milan var klart overlegne. 73% boldbesiddelse havde de, og Cremonese kom kun til ét skud.

Den solide
Joakim Mæhle
Atalanta
5.285.000
vs. Salernitana

Lige i hælene på AC Milan ligger Atalanta og lurer. De har nemlig også gode odds hvad angår sandsynligheden for at holde nullet. Og så er deres spilsystem med offensive backer ret fordelagtigt, hvis man samtidig er ude efter en forsvarsscoring. Særligt den danske kanon, Joakim Mæhle, er god på modstanderens banehalvdel. 0,15 xG90 har han præsteret.

Must have
Malick Thiaw
AC Milan
2.824.000
vs. Spezia

Som sædvanlig kigges der også i retning af attraktive indkøb, som ikke koster spidsen af en jetjager. Og denne gang er selvsamme køb et “must have”. Den 21-årige tysker, Malick Thiaw, har bidt sig fast i start 11’eren, koster 2,7 millioner, og så har hans klub størst potentiale til “clean-sheet” i runden. What’s not to like? Køb!

Enableren
Federico Gatti
Juventus
2.739.000
vs. Cremonese

Som supplement til AC Milans Thiaw er Juventus’ lidt ældre italiener, Federico Gatti, et fremragende valg. Han er kun valgt af 5,3%, på trods af, at han efterhånden er fast i Juventus’ startopstilling. Allegris tropper skal i kamp mod Lecce, som de har for vane at lukke ned for; to “clean-sheets” i deres seneste to opgør og en målscore på 5-0.

Den uopdagede
Lorenzo Pellegrini
Roma
6.293.000
vs. Bologna

Pellegrini er gået helt under radaren i dette halvårs Serie A-spil. I sidste forårsspil var han blandt de mest populære, og det er nok i takt med prisstigningen, at populariteten er faldet. Dog er han stadig et fremragende køb, og han ligger på et højt niveau, som kun få kan hamle op med. Hele 3 mål i Romas seneste 4 kampe er det blevet til.

Den frække
Francesco Caputo
Empoli
4.433.000
vs. Sampdoria

“Ciccio” er straffesparksskytte i Empoli, og selvom mængden af mål ikke har været imponerende, er der lidt af et pres på klubben, som er en af dem, der risikerer nedrykning til Serie B. 3 point mod Bologna er vitale, og Empoli har derfor alt at spille for. Empoli har tilmed ikke tabt i deres seneste tre opgør mod Bologna, så det tegner godt.

Momentum-købet
Luka Jovic
Fiorentina
6.081.000
vs. Udinese

Fiorentina havde en fest mod Sampdoria. De lukkede helt ned i defensiven og gik amok offensivt. 5-0 lød slutresultatet, og det var ikke uberettiget! Fiorentina havde 23 målforsøg, mens Sampdoria havde sølle 4. Jovic var involveret i en god håndfuld, og assisterede sågar til tre scoringer. Salernitana er næste offer, og de topper ligaens xGA!

Kaptajnen
Antonio Sanabria
Torino
4.506.000
vs. Hellas Verona

Torinos topangriber har været flyvende på det seneste. Med 6 mål i 10 kampe, mod blandet andet Atalanta og Juventus, er der vidst ingen tvivl om hans niveau. Med en popularitet på kun 7,8% er han samtidig en oplagt differentieringsmulighed. Han har overpræsteret sin “xG”, hvilket vidner om, at han også er i stand til at score på uoplagte chancer.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.073.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.573.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *