Stammen skal genopbygges

Efter seks runder er det på tide at genoverveje, om strategien holder. Det er nemlig ikke for sent at gå i en anden retning og overhale konkurrenterne indenom med en stamme bestående at uopdagede pointhøstere.

7. runde af Serie A Manager – Forår 2023 starter fredag den 10. februar klokken 20:45, når AC Milan møder Torino på San Siro i Milano.

Det kan være fristende at kigge i retning af de forsvarende mestres spillere, men de har haft udfordringer de seneste gange, at de har mødt Torino.

Pengene vil dog alligevel nemt få ben at gå på, når der skal handles til runde 7.

Tunge investeringer

Der skal graves dybt i lommen, for i den kommende runde er de mest attraktive spillere i den dyre ende.

Til gengæld vil nyindkøbene danne grundlag for en stamme, som kan beholdes længe.

Her er det blandt andet Juventus’ midtbane-magiker og deres straffesparsskytte som er tunge, men langsigtede, investeringer. Juventus er nemlig store favoritter i de kommende tre kampe, hvor de møder Fiorentina (H), Spezia (U) og Torino (H).

Også Inters målmand og stjerneangriber skal på holdet – og sidstnævnte skal have anførerbindet.

Det er samtidig svært at komme udenom Napolis spillere på grund af deres gode kampprogram, og derfor er deres mest målfarlige forsvarsspiller attraktiv. Han er tilmed kun valgt af 1,8%.

De billige alternativer

Hvis budgettet er presset, og du er på udkig efter spillere i en lavere prisklasse, er det en god idé at kigge i retning af Udinese og Verona.

Begge hold har billige defensive spillere, og særligt målmanden i Udinese er en god erstatning til Torinos populære keeper, som har en svær kamp i vente.

De to holds offensiver har samtidig præsteret overraskende godt trods deres lave priser. Et eksempel er Veronas Cyril Ngonge, som har registreret 0,68 xG90 og kun koster 2,6 millioner. Derudover er Veronas tidligere Genoa-spiller uopdaget og målfarlig.

Se hvem der er tale om herunder, hvor du får 8 tips til runde 7 af Serie A Manager.

8 tips til 7. runde

Must sell
Vanja Milinkovic-Savic
Torino
4.352.000
vs. AC Milan

Det er af gode grunde, at knap en femtedel af spillet har Vanja Milinkovic-Savic på kassen. Torinos kampprogram har nemlig været forrygende indtil nu, men i den kommende runde har de en svær modstander – nemlig AC Milan. Derfor er det blevet tid til at udskifte den 25-årige keeper, og der er et godt alternativ at finde hos Udinese.

Den billige mur
Marco Silvestri
Udinese
4.139.000
vs. Sassuolo

Udinese ligger i den gode ende af tabellen for “expected goals against”, hvilket betyder, at de lader modstanderen komme til få målfarlige chancer. De har endda registreret 26 “xGA”, men kun lukket 23 ind, hvilket vidner om en solid defensiv. Udinese plejer at have godt styr på Sassuolo, de har nemlig ikke tabt til dem i deres seneste 9 kampe.

Den dyre mur
Andre Onana
Internazionale
5.480.000
vs. Sampdoria

Inter møder ligaens absolut mindst målfarlige hold, Sampdoria. Med en “xG” på 18 forventes de at score mindre end ét mål i hver kamp. Og med kun 10 mål i sæsonen har de samtidig underpræsteret deres “expected goals” væsentligt. Det vidner om en sløj offensiv, og det vil man som manager gerne drage fordel af. Derfor skal Onana på holdet.

Ugens differential
Giovanni Di Lorenzo
Napoli
6.193.000
vs. Cremonese

Napolis kampprogram er virkelig godt, og de er rundens største sejrsfavorit. Var det ikke for de høje popularitetsprocenter, ville flere af ugens anbefalinger også være Napoli-spillere. Di Lorenzo er, på trods af at være holdets mest målfarlige forsvarsspiller, kun valgt af 1,8%. En Napoli-differential; lidt af et drømmescenarie må man sige.

Den langsigtede
Angel Di Maria
Juventus
6.945.000
vs. Fiorentina

Valget stod mellem Chiesa og Di Maria, men sidstnævnte endte med at få anbefalingen af flere grunde. For det første får Di Maria mest spilletid i Serie A af de to, og for det andet har han flere skud (2,60) og “keypasses” (2,89) sammenlignet med Chiesa. Med en “xG90” på 0,22 og en “xA90” på 0,46 vil han inkassere mange point på lang sigt.

Den undervurderede
Darko Lazovic
Hellas Verona
3.250.000
vs. Salernitana

Lazovic har registreret en xG90 på 0,17 og en xA90 på 0,26, hvilket er højt for en midtbanespiller. I den kommende runde møder Verona det hold i ligaen, som lader sin modstander komme til allerflest målfarlige chancer. Med sin offensive positionering vil Lazovic med al sandsynlighed være involveret når Verona scorer.

Det frække kaptajnvalg
Dusan Vlahovic
Juventus
8.874.000
vs. Fiorentina

Det kan vist ikke være nogen overraskelse, at Juventus er under et stort pres for tiden. Fratrækkelsen af 15 point har skabt nedrykningsfrygt, og de skal vinde en masse kampe for at holde sig i ligaen. Det skal Vlahovic bidrage til. Med et godt kampprogram og 0,67 “xG90” tegner det sig godt for managers med ham på holdet – og kun 3,5% har ham.

Kaptajnen
Lautaro Martinez
Internazionale
9.435.000
vs. Sampdoria

I andre Serie A managerspil har Martinez været spillets mest populære, men i dette er han kun valgt af 12,3%. Måske er det hans pris som er skyld i den lave popularitet, men med 6 mål i de seneste 7 ligakampe og en “xG90” på 0,61 kan man roligt sige, at han er pengene værd. Og så er han en god mulighed for at skille sig ud fra alle dem med Osimhen.

Top 3: køb
Handel lukker om:
49
1. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.521.000
48
2. Matteo Gabbia
AC Milan
3.541.000
40
3. Gianluca Scamacca
Atalanta
6.566.000
-55
1. Andrea Cambiaso
Juventus
4.741.000
-46
2. Romelu Lukaku
Roma
8.381.000
-17
3. Darko Lazovic
Hellas Verona
3.668.000
Skift ud
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *