Disse “differentials” har størst vækstpotentiale blandt rundens mange favoritter!

Ottende runde af Serie A Manager byder på hele otte storfavoritter, og vanen tro får du otte spilleranbefalinger. Denne gang er alle valgt af under 10%, så du kan skille dig ud – og stikke af fra dine manager-konkurrenter.

Fredag den 17. februar klokken 20:45 starter 8. runde af Serie A Manager – Forår 2023. Rundens første kamp spilles på Mapei Stadium, hvor ligaens 15. plads tager imod førerholdet fra Napoli.

Set fra et manager-perspektiv byder den kommende runde på mange attraktive kampe, og der er god mulighed for at skille sig ud med “upopulære” spillervalg.

Mange uligeværdige opgør

Der er mange om buddet, når der skal handles til den kommende runde. Hele otte hold er nemlig, i følge bookmakerne, store sejrsfavoritter.

Blandt de mange attraktive klubber får du her et overblik over, hvilke hold der med størst sandsynlighed løber med en sejr.

  1. Inter & Atalanta
  2. Napoli
  3. Fiorentina, Roma & Juventus
  4. Torino & Lazio

Inter og Atalanta er, med et snævert forspring, rundens største favoritter. De fleste af de to holds spillere er MEGET populære, og derfor kastes blikket mod de hold, der gemmer på uopdaget guld.

Her gemmer guldet sig

I defensiven er det særligt Fiorentina og Torino, som har tiltrukket mest opmærksomhed i researchen til den kommende runde.

Fiorentinas keepers pris er fornuftig, han er kun valgt af 1,7%, og så har han stort “clean-sheet”-potentiale.

Også Torino er attraktive. De ligger blandt de hold, som lader deres modstandere komme til færrest målfarlige chancer, og så er priserne på deres spillere alt for lave.

Et andet hold som har en lav “expected goals against” er Roma, og mod et svagt Verona-hold skal der også gøres plads til en Roma-spiller i forsvaret.

Offensiven forsynes med alt fra Juventus’ tilbagevendte superstjerne til Lautaro Martinez’ 36-årige angrebskollega, og en Lazio-spiller som har spillet suverænt siden årsskiftet.

Kaptajnvalget er også at finde i Lazio. Se hvem det er herunder, hvor du får otte tips til runde 8 af Serie A Manager.

8 tips til 8. runde

Muren
Pietro Terracciano
Fiorentina
4.091.000
vs. Hellas Verona

Med en popularitetsprocent på kun 1,7% er Terracciano i den grad en “differential”, men vigtigst af alt, er han en fremragende kandidat til at holde målet rent. Fiorentina møder Empoli, som har scoret under ét mål i hver kamp de har spillet. Deres svage offensiv understreges af deres lave “xG” på 22,6 i sæsonen.

Den billige forsvarer
Ola Aina
Torino
2.623.000
vs. Juventus

Aina er Torinos mest offensive forsvarsspiller, som med sin position på højrebacken tager en del løb op ad banen. Det har resulteret i både et mål og en assist indtil videre. Han har registreret en xG90 på 0,11, hvilket er ligeså mange som eksempelvis Dimarco fra Inter, og så ligger hans xA90 på imponerende 0,27. Valgt af 0,2%.

Den dyre forsvarer
Gianluca Mancini
Roma
4.016.000
vs. Cremonese

Roma er, i følge bookmakerne, rundens største “clean-sheet”-favorit. Det giver god mening, for Mourinhos mandskab er det hold, som har registreret færrest “xGA”. Derfor skal en af deres forsvarsspillere ind på holdet. Mancini er rundens bedste valg grundet sin lave popularitetsprocent (2,9%), og så er han lidt billigere end Smalling og Ibanez.

Enableren
Michel Adopo
Torino
2.043.000
vs. Juventus

En vaskeægte enabler med en pris på kun lidt over 2 millioner! Adopo er ikke en spiller der skal købes med håb om hverken mål eller assists. Med Torinos store favoritværdighed er han dog ét af de køb, som kan give sejrsbonus og point for “hold scorer”. Hans vækst vil formentlig ligge på omkring 50.000, og det er fint for en enabler. Valgt af 0,3%.

Den undervurderede
Felipe Anderson
Lazio
5.646.000
vs. Sampdoria

Anderson er i topform. Han har scoret 6 mål og lavet 2 assists i sæsonen, og registreret en xG90 på 0,22 samt en xA90 på 0,20. Han spiller en stor rolle i Lazios offensive spil, og har siden nytår været direkte involveret i cirka en tredjedel af Lazios mål. Kun 7% af spillets managers har ham på holdet, og han kan beholdes i næste runde også.

Den frække
Federico Chiesa
Juventus
5.692.000
vs. Torino

Juventus har undværet Chiesa i lang tid, men han er endelig tilbage. Det er først nu, at han er blevet fast inventar i startopstillingen igen – og derfor er det netop nu, at han skal købes ind på holdet. Med en xA90 på hele 0,49 kan man forvente en assist i hver anden kamp. I tidligere sæsoner har han også vist, at han kan score mål. Valgt af 7,1%.

xG-valget
Edin Dzeko
Internazionale
6.967.000
vs. Bologna

“La Gazzetta” og “Fantacalcio” er lidt uenige om, hvorvidt Dzeko får en startplads i opgøret mod Udinese. Med Lukakus sløje form tyder det dog på, at den 36-årige målmaskine starter. Han er et fint alternativ til Matinez, da han både er billigere og mindre populær. Han er valgt af 5,6% og har registreret en xG90 på hele 0,57 samt en xA90 på 0,19.

Kaptajnen
Ciro Immobile
Lazio
9.008.000
vs. Sampdoria

Ciro er atter fit for fight, og spillede fuld tid mod Atalanta i sidste runde. Et nemmere opgør står for døren denne gang, og der er udsigt til en målfest. Immobile, som har en xG90 på 0,61, har scoret tre mål i de seneste tre kampe mod Salernitana. Samtidig er Salernitana det hold, som har registreret allerflest “xGA”. Han er valgt af præcis 10%.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.073.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.573.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *