“Big Rom” i start 11’eren?

Inter er godt kørende for tiden – og at det skyldes deres tilbagevendte superstjerne kan ikke udelukkes. Er det en god idé at klikke ham ind i startopstillingen, og hvilke spillere er ellers attraktive til den kommende runde?

Napoli spiller endnu engang rundens første kamp, og i denne uge er det opgøret mod Empoli som står for døren. Kampen starter lørdag den 25. februar klokken 18:00 og indleder 9. runde af Serie A Manager – Forår 2023.

Europæisk fodbold er lig med rotation

Flere italienske hold har været aktive i europæiske turneringer i midtugen, hvor der både er blevet spillet Champions League, Europa League og Europa Conference League.

Indtil videre har det set lyst ud for Italiens repræsentanter. Inter vandt nemlig 1-0 over Porto i Champions League, mens Napoli snuppede en stensikker 0-2-sejr over Frankfurt i samme turnering.

Af gode grunde kendes resultaterne i skrivende stund ikke på torsdagens kampe i Europa League og Europa Conference League. Men både Juventus, Roma, Lazio og Fiorentina spiller, og alle fire hold er store sejrsfavoritter.

Med de mange kampe for tiden er der større risiko for rotation end normalt. Derfor er det ekstra vigtigt at holde øje med klubbernes udmeldinger helt op til kampstart. Tjek også forventede startopstillinger hos “La Gazzetta dello sport”.

Verona er rundens joker

På papiret er Monza og Inter klart de to hold, som er mest attraktive at købe spillere fra. Begge holds kampprogrammer er suveræne, og spillerne fra begge klubber kan beholdes i de næste 3-4 runder.

De fleste af Inters spillere er dyre, men de langsigtede investeringer vil med al sandsynlighed give et stort overskud i sidste ende.

Rundens bedste kaptajnvalg er tilmed at finde hos Milano-klubben, hvor en tilbagevendt målbombe både er attraktiv på xG90, xA90 og sin lave popularitet på kun 3,4%. Derudover er han 2,5 million billigere end angrebskollegaen Lautaro Martinez.

Er budgettet stramt er der dog ingen grund til at give op. Monzas spillere er billige og attraktive, og det samme kan i den grad siges om spillerne fra Verona. Sidstnævnte er virkelig gået under radaren på trods af deres gode kampprogram. Flere store overraskelser i vente, og dem vil man som manager ikke misse ud på.

Derudover er der stor tiltro til Lazio og Udinese i den kommende runde, hvor særligt defensiven skal forstærkes med spillere fra de to klubber.

Herunder får du otte tips til runde 9 af Serie A Manager.

8 tips til 9. runde

Muren
Ivan Provedel
Lazio
5.674.000
vs. Napoli

Bookmakerne peger på Lazio som rundens største favorit til at holde målet rent. Og det giver god mening. Sarris mandskab går nemlig en god kamp i møde, for Sampdoria kommer til ekstremt få målfarlige afslutninger – faktisk allerfærrest i ligaen. Derudover har Lazio kun tabt én gang til Sampdoria i de to holds seneste 13 kampe.

Den solide
Patricio 'Patric' Gabarron Gil
Lazio
3.205.000
vs. Napoli

Af netop nævnte årsager er det tæt på umuligt ikke også at forsyne forsvaret med en Lazio-spiller. Udover det store “clean-sheet”-potentiale er Lazios forsvar, og resten af holdet faktisk, valgt af overraskende få managers. Patric er kun valgt af 0,6%, på trods af hans lave pris på lidt over 3 millioner. La Gazzetta har ham i start 11’eren.

Enableren
Armando Izzo
Monza
2.730.000
vs. Empoli

Monza har vundet deres seneste tre kampe mod Salernitana og endda holdt målet rent i to af dem. Derudover er Salernitana det hold i ligaen, som kommer til andenfærrest målfarlige chancer. Af de to grunde er det et must at kigge i retning af oprykkerne fra Monza i defensiven. Izzo er både billig og mest målfarlig af Monzas startende forsvarer.

Den kortsigtede
Destiny Udogie
Udinese
4.847.000
vs. Atalanta

Udinese er store serjsfavoritter mod Spezia, som ikke har vundet en kamp siden 15. januar. Der gemmer sig uopdaget guld i Udineses defensiv, som bør få en chance i den kommende runde. Udogie er, med en xG90 på 0,16 og en xA90 på 0,10, blandt ligaens mest offensivt dygtige forsvarsspillere, og han har tidligere vist, at han er en ferm målscorer.

Must have
Ola Solbakken
Roma
3.288.000
vs. Cremonese

Jeg ærgrede mig sådan over, at jeg ikke havde forudset Solbakkens startplads i sidste runde. At han tilmed scorede, gjorde det ikke bedre, men det er heldigvis ikke for sent at købe ham. La Gazzetta spår nemlig, at han igen vil spille. Denne gang er han umulig at komme udenom. Han registrerede en xG på 0,59 (!) i sine 70 minutters spilletid. Wow.

Den frække
Cyril Ngonge
Hellas Verona
2.818.000
vs. Spezia

Veronas spillere er af gode grunde ikke blandt de mest populære, men nu går de fire kampe i møde, hvor det sagtens kan blive til et par sejre. Ngonge er næsten lige landet i klubben, og har allerede vist gode takter. To mål er det blevet til i fire kampe, og han har registreret en xG90 på 0,41. Et oplagt køb, til 2,8 mil., for den vovede manager.

Den uopdagede
Dany Mota
Monza
4.234.000
vs. Empoli

Et fremragende kampprogram, en popularitet på 0,2% og en xG90 på hele 0,46 siden årsskiftet. Det lyder som det perfekte indkøb, og måske vil Mota også vise sig at være det. Monza er favoritter i deres næste fire kampe, så Mota skal købes nu – særligt til kampen mod Salernitana, som er det hold i Serie A med den højeste “expected goals against”.

Kaptajnen
Romelu Lukaku
Internazionale
7.270.000
vs. Lecce

Den 29-årige belgier har døjet med skader, men er endelig tilbage. Det er blevet til flere indhop og et par startpladser. Han har scoret i Inters seneste to kampe, og bør derfor være en sikker starter. I de seneste tre Serie A kampe har han tilmed registreret en xG90 på 0,56 og en xA90 på 0,23. Det er udsigt til en pointhøst – ind med Lukaku.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.073.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.573.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Holdet.dk
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *