SIF eller BIF – hvem satser du på?

Sats På-podcasten har skudt sig ind på to hold-anbefalinger til 9. runde – BIF & SIF – og så har de to værter også et par “undervurderede”-anbefalinger klar.

Det begynder at ligne noget for Brøndby. 

Sådan lyder det indledningsvis fra de to værter – Lasse Fosgaard og Nicolai Bisgaard – som endnu engang stiller skarpt på managerspillet baseret på Superligaen

“Daniel Wass er kommet op på midten, hvor han gør det godt, den nye angriber Ohi Omoijuanfo arbejder stenhårdt og scorer – og så ser Nikolaj Vallys rigtig stærk ud. Ikke mindst med manager-øjne”. Lyder det fra Nicolai Bisgaard. 

To veje

I sektionen “Botten Anna” gennemgår Nicolai Bisgaard hvem han tror kan gøre en forskel i runde 9, og der er to klubber, som du med fordel kan købe ind på. 

Hvis du skal ud og handle, så bør du kigge imod Silkeborg. De har AGF, Randers og Horsens i de næste tre kampe. Modellen forudsiger at Silkeborg har størst chance for at holde nullet i de næste tre kampe. Det gør spillere som Joel Felix (3.242.000) og Oliver Sonne (2.786.000) yderst aktuelle. 

Alternativt kan du gå med Brøndby, som er kommet godt i gang – og igen er programmet indbydende i form af  Her er Jens Martin Gammelby (3.632.000) et rigtig godt bud, da under 1 % har ham på holdet – og muligvis Kevin Tshiembe (3.109.000), som han dog er lidt i tvivl om starter inde. 

Hør hvem han yderligere peger på som oplagte indkøb ca. 27 min. inde i podcasten. 

Tre anbefalinger fra podcasten

Fosgaard's undervurderede
Jens Martin Gammelby
Brøndby IF
3.710.000
vs. Lyngby BK

Han er taget af meget få managers (0.1%) – og han kunne meget vel få genvalg for et Brøndby mandskab der gjorde det rigtig godt mod AC Horsens. Udover rent mål blev den tidligere Lyngby-back noteret for to skud på mål.

Bisgaard's undervurderede
Sebastian Jørgensen
Silkeborg IF
6.510.000
vs. AC Horsens

Sebastian Jørgensen havde et fantastisk forår, men efter sommerpausen har kun lavet et mål og en assist i år, men Nicolai Bisgaard forventer at han tager over efter N. Vallys afgang til Brøndby – og han er pt. kun taget af 1 %.

Bisgaard's overvurderede
Hugo Andersson
Randers FC
3.384.000
vs. FC Nordsjælland

Vi bevæger os på grænsen mellem gal og genial her. Randers har haft et godt kampprogram og er stærkt kørende, men nu venter tre svære kampe mod Brøndby, Silkeborg og FCN. Så sælg mens han er på toppen.

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1. Tobias Mølgaard
AGF
2.500.000
0 %
2. Frederik Tingager
AGF
3.500.000
0 %
3. Tobias Anker
AGF
2.500.000
Sæt hold

Værternes udvalgte

Nicolai Bisgaards managerhold

Nicolai Bisgaards hold – ca. 3 døgn inden rundestart.

 

Lasse Fosgaards managerhold

Lasse Fosgaard’s hold – ca. 3 døgn inden rundestart.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *