Slagne stormagter

Inter, Milan og Juventus skal alle rejse sig efter skuffelserne i sidste runde. Den magtfulde trio har ikke råd til nye fejltagelser i det historisk tætte Scudetto-ræs. Baggios Pisk har også blikket rettet mod Elkjærs tidligere klub.

Juventus møder Empoli, hvor Baggios Pisk ikke kan komme udenom det serbiske målfænomen, Vlahovic. Den nu hurtigst scorende debutant i Champions League, er valgt som anfører til 8. runde af Serie A Manager.

Den anden Torino-klub tager imod Cagliari på eget græs, hvor der er tiltro til, at den tidligere bomber sparker Il Toro tættere på de europæiske pladser.

Hør seneste episode af Baggios Pisk.

Tre tips fra Baggios Pisk

Den billige
Panagiotis Retsos
Hellas Verona
2.538.000
vs. Venezia

Veronas unge, arbejdsomme forsvarsspiller starter med al sandsynlighed inde hjemme mod vaklende Venezia. Gode muligheder for clean sheet, attraktiv til prisen.

Den frække
Andrea Belotti
Torino
4.591.000
vs. Cagliari

Blev målet mod de evige rivaler fra Juventus vendepunktet for den tidligere bomber? Husk på at Belotti engang (for efterhånden længe siden) scorede 26 mål i en sæson for Il Toro.

Anførervalget
Dusan Vlahovic
Juventus
8.397.000
vs. Empoli

Juventus virker fortsæt stækket, men Baggios Pisk har ikke mistet tilliden til den serbiske himmelstormer, der tirsdag blot behøvede 32 sekunder for at komme på tavlen i CL-opgøret mod Villarreal. Modstanderen, Empoli, har yderst porøse forsvarsværker.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
2.109.000
1. Lautaro Martinez
Internazionale
13.109.000
2.073.000
2. Teun Koopmeiners
Atalanta
7.573.000
2.050.000
3. Christian Pulisic
AC Milan
8.050.000
Holdet.dk

Læs endnu flere artikler om Serie A Manager.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *