Foto: Flickr (Mark Freeman)

Smeden triumferer i Champions Manager 

Manager-veteranen Morten Smed bookede en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse samt et spot på Hall of Fame med en suveræn sejr i Champions Manager 2018-19. 

Først lavede Messi tre mål og runden efter gentog Neymar bedriften.  

Morten Smed spottede de to hattrick i de to første runder. Med begge spillere som kaptajn på holdet “Smedens Smudsige” kom han rigtig godt fra start i Champions Manager 2018-19

Morten Smed – vinderen af Champions Manager 2018-19.

“Det er selvfølgelig heldigt at ramme to hattrick i træk, men de havde begge to et meget lavt odds som målscorer i deres første kampe, og det er en af de ting, som jeg tjekker inden jeg sætter et hold” – forklarer Morten Smed, som har spillet med på Holdet.dk i 15 år og sat over 350 hold.  

Han løfter også sløret for, at man ved at tjekke odds for en spiller scorer et mål i en kamp og sammenholde det med spillerens pris på Holdet.dk, kan spotte de gode spillere i en runde. 

Ud fra de to faktorer – odds på at score mål og spillerens pris på Holdet.dk – kan man finde ud, om en spiller har et godt match-up i en runde. 

“Jeg trevlede de forskellige odds igennem for at finde de gode match-ups, og her var Neymar og Messi gode i de første runder” – siger Morten Smed og understreger, at det er enormt vigtigt at komme godt fra start. 

Researcher sig til sejr

Morten Smed, som til dagligt er IT konsulent i Coop, benytter også sine analytiske evner i fritiden, når der skal researches for at sætte hold til runden. 

“Søndag bruger jeg typisk et par timer på at tjekke weekendens kampe, form og skader. Mandag kigger jeg på optakter og holder øje med bookmakernes odds på Champions League, og tirsdag bruger jeg en del tid på at finde frem til startopstillingerne i onsdagens kampe, som man jo ikke kan se på forhånd” – siger Morten Smed.

Til onsdagens kampe tjekker han normalt 5-7 line-ups, og hvis der er enstemmighed, så passer det som regel. Hvis de afviger fra hinanden, så er der tvivl om start 11’eren. 

I det tilfælde så graver Morten Smed sig ned i fanfora og de lokale aviser, som er tættere på Champions League klubberne for at sikre sig at den billige back, som han har spottet rent faktisk starter inde.

Du kan selv teste dine manager-evner i Champions Manager – 2019-20.

Top 3: køb
Handel lukker om:
580
1. Vinicius Junior
Real Madrid
8.824.000
400
2. Rodrygo
Real Madrid
7.335.000
334
3. Niclas Füllkrug
Borussia Dortmund
5.557.000
-654
1. Kylian Mbappe
Paris SG
10.665.000
-477
2. Warren Zaire-Emery
Paris SG
3.614.000
-458
3. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
Skift ud

Spillede med åbne kort 

Allerede efter seks runder lå Smeden, som Morten Smed også kaldes på Holdet.dk, på førstepladsen. Den placering beholdte han i de resterende syv runder, og det var der et ganske særligt trick bag. 

“Jeg gjorde lidt ud af at vise, hvem jeg satsede på. Altså købte jeg de allerstørste favoritter. De mest oplagte stjerner til en runde. På den måde kunne mine forfølgere ikke tage dem for at indhente mig. Så jeg tvang dem ud i at tage nogle chancer, og købe nogle alternativer” – forklarer Morten Smed.

Taktikken lykkedes og inden sidste runde førte “Smedens smudsige” med hele 1.6 mio. ned til nummer to. 

Der skal lyde et stort tillykke med sejren og en plads på vindernes Hall of Fame.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *