Start 11’eren afslører “start 11’eren”

De to værter på fodboldprogrammet Start 11’eren på Discovery+, Caroline Eiersø og Simon Egeskov, har fået managerholdet på plads til Super Manager. Se hvem de vælger til 1. runde her.

Superligaen starter fredag kl. 19.00 med FCM – Randers – og det markerer også starten på 17 runder manager-duel mod dine venner. 

De fleste managers sidder lige nu og får styr på deres startopstilling (og det kan du bl.a. få hjælp til fra Bold.dk’s podcast Sats På).

Den process har værterne i fodboldprogrammet Start 11’eren også været igennem. Efter at have lavet grundig research og bl.a. snakket med klubber, spillere og sportsdirektører er de kommet frem til følgende to startopstillinger i Super Manager

Caroline Eiersø’s start 11’er 

 

Simon Egeskov’s start 11’er

*Efter rygter om Bruus-salg, så har Simon Egeskov skiftet Bruus ud med Blas Riveros.

 

Top 3: popularitet
Spilstart om:
0 %
1. Tobias Mølgaard
AGF
2.500.000
0 %
2. Frederik Tingager
AGF
3.500.000
0 %
3. Tobias Anker
AGF
2.500.000
Sæt hold

Gæste-holdet

I sæson 2 af Start 11’eren kommer Caroline og Simon løbende med opdateringer på deres hold og deres indbyrdes duel – og så dyster de mod deres gæster, som har fået et form for “gæste-hold” til efterårets managerspil. 

Gæste-holdet er et hold, som Lars Jacobsen har sat til 1. runde, og fra runde til runde skifter holdet ejermand mellem gæsterne. Du kan se Lars Jacobsen udtage hele sit hold i første episode af Start 11’eren, hvor han bl.a. har fidus til en ung FCK’er på midtbanen. 

Hvis du vil spille mod Caroline, Simon og deres “gæste-hold”, så husk at tilmelde dig Start 11’erens Miniliga

Miniligaen lukker for tilmelding tirsdag den 2. august efter 3. runde af spillet.

Få 1 måned Discovery+ til 1/2 pris

Hvis du vil se, hvordan det går med managerduellen i Start 11’eren, så kan du frem til den 4. august gøre brug af denne kode: HOLDETDK – og få den første måned med Discovery+ til halv pris.

Indløs din kode her.

*Linket er aktivt fremtil den 4. august 2022.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *